Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ παίζει με την φωτιά…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αρχίζουν και δημιουργούν μεγάλο προβληματισμό οι ενέργειες του Ερασιτέχνη ΟΦΗ σε θέματα που “καίνε” τον σύλλογο και τα οποία έχουν “βαλτώσει”.

Με αφορμή την υπόθεση της μπουτίκ πρέπει να ειπωθούν κάποια πράγματα που μετά λύπης μας βλέπουμε να μην λέγονται στο Ηράκλειο και αποτελούν ένα “μυστικό”, για λόγους τους οποίους δεν μπορούμε να κατανοήσουμε.

Ωστόσο βγάζει μάτι το γεγονός ότι ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ δείχνει μεγάλη αδυναμία για να διαχειριστεί υποθέσεις που πραγματικά “καίνε” το σωματείο. Από την μια υπάρχει το θέμα της μπουτίκ που θα μπορούσε να λυθεί πολύ εύκολα από την στιγμή που υπάρχει ενδιαφερόμενος – είτε είναι ο Λελεδάκης, είτε οποιοσδήποτε άλλος. Το “κρυφτούλι” που παρατηρείται στην υπόθεση της μπουτίκ αναδεικνύει την αδυναμία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ να διαχειριστεί καυτά ζητήματα, θυμηθείτε απλά την τεράστια ευθύνη που έχει στο φιάσκο της υπόθεσης Γκατούζο, ενώ στην εξίσωση μπαίνει και η υπογραφή του συμφωνητικού με τους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος. Επί της ουσίας, η Διοικούσα Επιτροπή πληρώνει αυτήν την στιγμή για κάτι που δεν της ανήκει (!!) αφού δεν έχουν πέσει οι υπογραφές. Άρα, πολύ εύκολα μπορεί να γίνει η ζημιά. Κατά συνέπεια δεν μπορούν να προχωρήσουν και άλλες υποθέσεις που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα αφού αυτοί οι άνθρωποι, έχοντας όλο το δίκιο με το μέρος τους, (τυπικά) δεν έχουν πάρει την ομάδα.

Στον Ερασιτέχνη αρχίζουν και παίζουν με την φωτιά και ευχόμαστε ότι στο τέλος δεν θα “καεί” κανένας. Γιατί δεν θέλουμε να σκεφτούμε τι θα γίνει εφόσον παρουσιαστεί πρόβλημα με την, μέχρι τώρα, εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Την ευθύνη θα την αναλάβουν στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ ή θα “στρουθοκαμηλίσουν” για ακόμα μια φορά;

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook