Και ασχολούνται ακόμα με τον ΟΦΗ…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, φιλοξενήθηκε στο Ηράκλειο για την Ευρωλίγκα και παρότι ο ΟΦΗ, ο “ταπεινός” ο ΟΦΗ που αγωνίζεται στην Γ Εθνική αποδεικνύει γιατί παραμένει μεγάλη ομάδα.

Το Ηράκλειο φιλοξένησε τον Ολυμπιακό αλλά οι “πιστοί” της ομάδας του Πειραιά αναλώθηκαν στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με το να βρίζουν τον ΟΦΗ – και κατ επέκταση το ίδιο το Ηράκλειο. Τι και αν αγωνίζεται στην Γ Εθνική και για δύο χρόνια δεν θα αναμετρηθούν οι δύο ομάδες, οι “πιστοί” της ομάδας του Πειραιά δεν είχαν άλλη δουλειά από το να ασχολούνται με τον ΟΦΗ υβρίζοντας τον σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Το ότι συμμετείχαν σε αυτήν την φρασεολογία και Ηρακλειώτες, “πιστοί” της ομάδας του Πειραιά, είναι κάτι που βεβαίως δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη. Το αντίθετο θα λέγαμε. Το ότι δεν θα ξαναδούν ποτέ την ομάδα τους στο “Γεντί Κουλέ” είναι κάτι που προφανώς τους οδηγεί στο να βγάζουν απωθημένα. Βέβαια, από το ήθος των επώνυμων – και μη – Ηρακλειωτών που δεν είναι ΟΦΗ και φροντίζουν να βγάζουν το μένος τους ακόμα περισσότερο (όποιος βρέθηκε χθες στο γήπεδο θα το αντιλήφθηκε) δεν πρόκειται να βγουν συμπεράσματα.

Αυτό πρέπει να το δουν στον ΟΦΗ και να κάνουν τον σύλλογο να σκέφτεται… χίλιους τρόπους για το πως το Ηράκλειο θα είναι “ασπρόμαυρο” από πάνω μέχρι κάτω. Όσο για τους άλλους, εκείνους που βλέπουν ΟΦΗ και βγάζουν… σπυριά, δεν πειράζει ας  πιουν μια σόδα για να χωνέψουν το μεγαλείο του μεγαλύτερου Κρητικού συλλόγου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook