Το μήνυμα του ΟΦΗ προς πάσα κατεύθυνση…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το μήνυμα που έστειλε ο ΟΦΗ την Κυριακή ήταν ηχηρό. Και χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη ένταση εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Στις δύο πρώτες αγωνιστικές δεν ήταν εκείνος που έπρεπε να είναι. Κόντρα όμως στην βασική ανταγωνίστρια του για την άνοδο, ο ΟΦΗ έδειξε πως όταν είναι καλά δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και τίποτα. Και για αυτόν τον λόγο, όλοι μέσα στον ΟΦΗ λένε πως τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα. Όταν η Κηφισιά λέγεται πως είναι το δεύτερο φαβορί και μετά από 90 λεπτά αγώνα κάνει μόνο 1 σουτ, και αυτό από φάουλ τότε γίνεται κατανοητό το επίπεδο του πρωταθλήματος.

Το μεγαλύτερο μήνυμα ήρθε από το “καυτό” Γεντί Κουλέ που έδειξε ότι θα είναι το πιο ισχυρό “οπλο” του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα. Ο κόσμος παρά την πίκρα του από τις άσχημες εμφανίσεις στα δυο πρώτα ματς στήριξε την προσπάθεια συμβάλλοντας αποφασιστικά για την πρώτη νίκη. Αυτή αναμένεται να είναι η εικόνα του Γεντί Κουλέ και στην συνέχεια και με αυτό το δεδομένο ο ΟΦΗ μπορεί να ελπίζει ότι θα κάνει το απόλυτο στα 15 ματς στο γήπεδο του για να βάλει τις βάσεις για την άνοδο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook