Αχ Γιάννη μου…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η μεταγραφή του Μιλοσάβλιεβ “σκάλωσε” στον Λεβαδειακό και τον Κομπότη και ορθώς στον ΟΦΗ δεν θέλουν να μπουν στην διαδικασία να πέσουν σε ένα χαμηλότερο επίπεδο.

Δεν γνωρίζουμε αν θα αλλάξει κάτι στο μέλλον ή θα προκύψει κάποιο διαφορετικό δεδομένο στην μετακίνηση του Σέρβου μεσοεπιθετικού. Το σίγουρο είναι όμως ότι ο ΟΦΗ αυτό που έπρεπε να κάνει, το έκανε. Και παίκτη από το “πάνω ράφι” πήγε να πάρει αλλά και ότι έπρεπε να κάνει, το έκανε. Στην ιστορία του Μιλοσάβλιεβ τα δεδομένα έχουν ως εξής: Αφενός ο Σέρβος αφού γνώριζε το πρόβλημα και οι διαπραγματεύσεις του με τον ΟΦΗ ήταν σε εξέλιξη εδώ και μια εβδομάδα, θα έπρεπε να ενημερώσει τους ανθρώπους του ΟΦΗ για αυτό το εμπόδιο. Εκτός και αν ο ίδιος πίστευε ότι θα ξεπερνιόνταν.

Από την στιγμή όμως που ο ΟΦΗ δεν παίζει στην Σούπερ Λιγκ και κατά συνέπεια δεν αποτελεί ανταγωνιστή του Λεβαδειακού τότε η διοίκηση των Βοιωτών – δηλαδή ο Κομπότης – δείχνει μια μικροπρέπεια που έρχεται ως επακόλουθο των όσων ακούγονται για εκείνον. Και μόνο ως μικροπρέπεια μπορεί να χαρακτηριστεί η επιμονή του Λεβαδειακού να μην δίνει λύση σε μια υπόθεση που δεν τον επηρεάζει. Εκτός και αν το έκαναν, για να… “δαγκώσουν” τον ΟΦΗ και να πάρουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούσαν.

Και το θέμα του Κομπότη δεν είναι βέβαια ο ΟΦΗ γιατί δεν γνώριζε που θα πάει ο Μιλοσάβλιεβ. Αυτός ήθελε να πάρει τα 100 χιλιάρικα για να ενισχύσει τα ταμεία του. Αλλά βρε Γιάννη να κάνεις χαλάστρα σε μια μεταγραφή ομάδας Γ Εθνικής, πάει πολύ. Δείχνει είτε την εμπάθεια σου προς τον ΟΦΗ, είτε πόσο μικροπρέπεια σε διακρίνει για να βάζεις τέτοια εμπόδια…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook