Η αναγκαστική αλλαγή που… βγήκε σε καλό στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στο ημίχρονο του αγώνα με την Κηφισιά όλοι απορούσαν για την αντικατάσταση του Γιάννη Κοιλιάρα, μέχρι εκείνο το σημείο ένας εκ των κορυφαίων του ΟΦΗ, αλλά τελικά είχε λόγο αλλά και… αποτέλεσμα.

Στο πρώτο 45λεπτο, ο 26χρονος μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ ήταν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του “Γεντί Κουλέ”. Ιδιαίτερα κινητικός, έπαιζε τόσο στο αριστερό άκρο της επίθεσης, όσο και στον άξονα αποτελώντας μια διαρκή απειλή για την περιοχή της Κηφισιάς. Έτσι, όταν ο Πατηνιώτης μπήκε στο γήπεδο, η αλήθεια είναι πως προκλήθηκαν απορίες για τους λόγους της αντικατάστασης του.

Ο Κοιλιάρας είχε τραυματιστεί στα πλευρά και ο Γκουλής πέρασε στο παιχνίδι τον Θανάση Πατηνιώτη που έδωσε άλλο “αέρα” στην μεσοεπιθετική γραμμή του ΟΦΗ. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήταν πολύ κινητικός και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δώσει στην ομάδα έναν ιδιαίτερο επιθετικό τόνο και να βάλει την Κηφισιά μέσα στην περιοχή της. Ο Πατηνιώτης μπορεί να μην ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα όμως η εικόνα του στα φιλικά μόνο τυχαία δεν μπορούσε να χαρακτηριστεί αφού πρόκειται για έναν ιδιαίτερα ποιοτικό ποδοσφαιριστή και η εμφάνιση του κόντρα στην Κηφισιά στέλνει μια αισιόδοξη νότα για το μέλλον…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook