Εσείς που τους δώσατε δικαιώματα, κόψτε τους τον βήχα…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Να, λοιπόν που ο ΟΦΗ δεν τρομάζει στην Γ Εθνική και δίνει δικαίωμα στην κάθε… συνοικία να ονειρεύεται ακόμα και διπλό μέσα στο “Γεντί Κουλέ”. Οι ίδιοι οι παίκτες που έδωσαν το δικαίωμα, πρέπει να τους κόψουν τον βήχα την Κυριακή.

Για εκείνους που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της Γ Εθνικής, δεν προκαλεί εντύπωση αυτό το “τουπέ” που έχουν στην Κηφισιά. “Τουπέ” που το έχει βέβαια η κάθε ομάδα που όταν παίρνει βαθμό ή βαθμούς από τον ΟΦΗ πανηγυρίζει σαν να πήρε πρωτάθλημα. Ε, την Κυριακή ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα μια και καλή. Ή μπαίνουν μέσα οι παίκτες και από το πρώτο λεπτό ξεκαθαρίζουν στην Κηφισιά ότι δεν πρόκειται να πάρουν ούτε ανάσα ή έχουμε πάλι μια από τα ίδια.

Η διοίκηση αυτό που ήταν να κάνει το έκανε. Πήρε δραστικά μέτρα, προχώρησε στην άμεση αντικατάσταση του προπονητή και συν τοις άλλοις είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της. Αυτή από την πλευρά της, ότι έκανε – έκανε. Τώρα ήρθε η σειρά των ποδοσφαιριστών να δείξουν μέσα στο “Γεντί Κουλέ” και παρουσία χιλιάδων φιλάθλων της ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για την παραμικρή απώλεια – πολύ περισσότερο μέσα στο Ηράκλειο. Κερδίζεις και τους κόβεις τον βήχα μια και καλή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook