Η άμυνα συνεχίζει να λειτουργει σωστά…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αντίθετη εικόνα παρουσιάζει το παιχνίδι του ΟΦΗ σε άμυνα και επίθεση όπου στα μετόπισθεν συνεχίζει να μην έχει πρόβλημα και αυτό είναι κάτι που αποτυπώνεται πλήρως μέσα στο γήπεδο.

Από τις αρχές της προετοιμασίας του ΟΦΗ είχαμε επισημάνει ότι η ομάδα δημιουργεί μια ομάδα με εξαιρετική λειτουργία και παίκτες – πασπαρτού. Πρώτος όλων ο Πιθαρούλης που αποτελεί έναν από τους πιο πειθαρχημένους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ παίζοντας είτε ως αμυντικός μέσος (εκεί είναι η φυσιολογική του θέση), είτε ως δεξιός μπακ ή ακόμα και ως στόπερ! Πέραν του “Πίθα” όμως η αλήθεια είναι πως οι αμυντικοί του ΟΦΗ βρίσκονται σε πολύ υψηλότερο επίπεδο από την κατηγορία στην οποία αγωνίζονται και αυτό είναι ένα πολύ ενθαρρυντικό στοιχείο (από τα μέχρι τώρα δείγματα γραφής).

Οι Παπατζίκος & Ραπτάκης έχουν αποκτήσει πολύ καλή χημεία μέχρι στιγμής και φανταστείτε πως δεν έχει παίξει ακόμα ο Δαμιανάκης που είναι στα “πιτς” από την πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας αλλά και ο Φαζός που θα παραμείνει εκτός για 2-3 εβδομάδες.

Το ότι η αμυντική λειτουργία του ΟΦΗ είναι σωστή και δεν επιτρέπει στον αντίπαλο να βγάλει φάσεις είναι κάτι που θα το δούμε και στο πρωτάθλημα όπου δεν παίζουν και σκόρερ ολκής για να δημιουργήσουν προβλήματα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook