“Σίφο” σε άλλο γήπεδο ήσουν…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με ενδιαφέρον διαβάσαμε την συνέντευξη του Γκόρντον Σίντενφελντ στην ιστοσελίδα sdna, όπου μεταφέροντας την ατμόσφαιρα στο ματς με τον Παναθηναϊκό έδειξε ότι εκείνη την ώρα ήταν σε άλλο γήπεδο.

Ο Κροάτης στόπερ τόνισε ότι το ματς που δεν θα ξεχάσει, κατά την παρουσία του στην Ελλάδα, ήταν αυτό  με τον ΟΦΗ – δίχως ωστόσο να αναφέρει το όνομα του κάνοντας ότι δεν το θυμόταν.

Στην απάντηση που έδωσε είπε χαρακτηριστικά πως: «Ναι τον ΟΦΗ! Jeeeeebottteeeee! (γαμώτο, στα κροατικά)… Αξέχαστο ματς. Μας πετούσαν ό,τι είχαν στα χέρια τους, καρέκλες, πέτρες, κινητά. Ό,τι να΄ναι! Ενας άλλος πήγε και χτύπησε την μπάλα από τα χέρια του παίκτη μας, ο οποίος προσπάθησε να κάνει την επαναφορά με πλάγιο. Εντάξει, συμβαίνουν κι αυτά. Κατά τ’ άλλα όμως, όλα ήταν μία χαρά. Εκεί ήταν λίγο παράξενα τα πράγματα. Όλα τα υπόλοιπα μου άρεσαν».

Βέβαια όπως θα θυμόμαστε όλοι, πέρα από όσα συνέβησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης, δεν έγινε το παραμικρό κατά την διάρκεια του 90λεπτου αφού δεν υπήρξε ούτε μια διακοπή!! Παρ όλα αυτά, ο Σίντενφελντ φρόντισε να περιγράψει αναλυτικά – παρότι δεν θυμόταν το όνομα του ΟΦΗ (!!). Μιλάμε για την… γραφικότητα της παραπάνω απάντησης.

Αλλά στην τελική δεν μας είπε ο Σίντενφελντ: Την συνέντευξη την έδωσε ως ποδοσφαιριστής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ ή ως πρώην παίκτης κάποιας ομάδας από την Αθήνα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook