ΝΤΡΟΠΗ σε όλους…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δυστυχώς με λύπη μας είδαμε να “βιάζεται” ένα τμήμα του ΟΦΗ και δεν ασχολήθηκε κανένας στην πόλη του Ηρακλείου.

Το Gentikoule, δημοσιογραφικά, έπραξε τα δέοντα αναδεικνύοντας τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο ΟΦΗ από τις αρχές του Ιούνη μέχρι και τον Αύγουστο. Δημοσιογραφικά μιλώντας πάντα και οπαδικά γιατί αυτός είναι ο ρόλος του Gentikoule. Πέραν ελαχίστων εξαιρέσεων, δεν ασχολήθηκε κανένας άλλος με το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ δείχνοντας και την αντιμετώπιση που έχει ο σύλλογος πέραν του ποδοσφαίρου. Επειδή το ποδόσφαιρο “πουλάει” και είναι εμπορικό το άθλημα, θα βλέπαμε μετά λύπη μας κάθε λογής ανάλυση και ρεπορτάζ για την υποτιθέμενη διάλυση του τμήματος.

Η εύθυνη είναι συνολική και βαραίνει όλο το οικοδόμημα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ που δεν ενδιαφέρθηκε άνθρωπος για να τρέξει ένα πλάνο για το πως μπορεί να επιβιώση. Το μπάσκετ “βιάστηκε παρά φύσιν” και απομείναμε λίγοι και γραφικοί για να αναδεικνύουμε τον προβληματισμό μας. Στενοχωρηθήκαμε, πικραθήκαμε αλλά τουλάχιστον δείχνουμε ότι το Gentikoule δεν ασχολείται μόνο με το ποδόσφαιρο αλλά με όλο τον οργανισμό του ΟΦΗ.

Το ότι είναι όλοι εξαφανισμένοι και δεν έχει ουδείς το παραμικρό φιλότιμο για μια δήλωση ή μια ανακοίνωση είναι το λιγότερο. Πότε σεβάστηκαν τον κόσμο του ΟΦΗ για να τον σεβαστούν τώρα όλοι εκείνοι που βρίσκοται στο σωματείο;

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook