Πρόεδρε, το είδες το Ρέθυμνο;

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ήρθε η ώρα να μιλήσει ο Γιάννης Δανδάλης και να ανοίξει τα χαρτιά του σε μια συνέντευξη τύπου. Να μιλήσει και να πει τι συνέβη με το μπάσκετ.

Ο ΟΦΗ είναι μεγάλο “καράβι”. Και όσοι βρίσκονται εντός του θα πρέπει να αναλογίζονται και την κριτική. Η οποία εφόσον είναι καλόπιστη και καλοπροαίρετη, πάντα έχει θετικά αποτελέσματα. Και εμείς σε αυτήν την κατεύθυνση κινούμαστε.

Με ενδιαφέρον παρακολούθησα, εξ αποστάσεως, την Δευτέρα την συνέντευξη τύπου που διοργάνωσε το Ρέθυμνο για το φιλικό με τον Παναθηναϊκό. Οι άνθρωποι θέλουν να κινηθούν σε μια αγορά πολύ μεγαλύτερη από αυτήν της πόλης τους. Και καλά το κάνουν, αν θέλετε την άποψη μου.

Όταν την ίδια ώρα, ο ΟΦΗ σε κοτζάμ Ηράκλειο διαλύει μια ομάδα μέσα σε λίγα 24ωρα και χωρίς μάλιστα να ενημερωθεί κανένας γιατί συνέβη αυτό, τότε μην απορούμε για τίποτα άλλο.

Όταν τόσους μήνες στον Ερασιτέχνη παίζουν την κολοκυθιά (για να μην πω τίποτα πιο βαρύ) και δεν μιλάνε σε άνθρωπο για τις τύχες του τμήματος ενώ εξακολουθούν να είναι κρυμμένοι, τότε δεν πρέπει να έχει παράπονο κανένας.

Όταν κοτζάμ ΟΦΗ διαχειρίζεται και συμπεριφέρεται κατ αυτόν τον τρόπο σε ένα τμήμα που θα μπορούσε να δώσει χαρές στον κόσμο του, τότε τι να περιμένουμε εμείς από τους ξένους;

Και ήρθε η ώρα να βγει να μιλήσει ο Γιάννης Δανδάλης και να πει για ποιον λόγο φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Γιατί να διαλύσει ένα τμήμα όταν δεν “βγαίνει” τότε δικαιολογείται.

Αλλά η αποχή και η βουβαμάρα δεν δικαιολογούνται από κανέναν!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook