Ο Σεροπιάν θα κριθεί όταν…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αρκετά άκουσε ο Σεροπιάν τόσο στο Ατσαλένιο, όσο και στο Τυμπάκι αλλά είναι κάπως άδικο να κρίνεται από τώρα ο τεχνικός του ΟΦΗ.

Μπορεί να κριθεί από τώρα ο Ελληνοαρμένιος τεχνικός όπως πολλοί κάνουν; Η άποψη μου είναι κατηγορηματικά όχι. Σε καμία περίπτωση ο Σεροπιάν δεν μπορεί να κριθεί ούτε από τον κόσμο, ούτε και από κανέναν άλλον. Τα όσα ακούστηκαν στο Ατσαλένιο και στο Τυμπάκι μπορούν να χαρακτηριστούν και υπερβολικά. Και θα πούμε το γιατί.

Γιατί είμαστε ακόμα στην περίοδο της προετοιμασίας και πρωταθλητής δεν βγήκε κανένας από τα φιλικά.

Γιατί ακόμα και στο… πέντε (ούτε καν στο παραπέντε), ο ΟΦΗ συνεχίζει την δημιουργία της ομάδας. Την προηγούμενη εβδομάδα μπήκαν στην ομάδα Πατηνιώτης, Ευσταθίου – αυτήν μπαίνουν Πόποβιτς, Σαχινίδης και ενώ οι μεταγραφές δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα.

Το καταλαβαίνω ότι σαν οπαδοί του ΟΦΗ, γιατί και το Gentikoule είναι οπαδική ιστοσελίδα, θέλουμε την ομάδα να πηγαίνει τρένο στα φιλικά και να αποδίδει σπουδαίο ποδόσφαιρο αλλά τα επίσημα είναι που μετρούν και όχι τα φιλικά. Γιατί στα φιλικά καλό είναι να βγαίνουν οι αδυναμίες και να είναι και χτυπητές μάλιστα προκειμένου να μην κρυφτούν στο αποθηκάκι για να βγουν μετά στο πρωτάθλημα…

Ο Σεροπιάν θα κριθεί όταν η ομάδα θα είναι γεμάτη και όταν θα ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια όπου η νίκη σε κάθε ένα ξεχωριστά θα είναι αυτοσκοπός…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook