Εβδομάδα εξελίξεων σε όλα τα μέτωπα…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σήμερα ξεκίνησε μια καθοριστική εβδομάδα για τον ΟΦΗ. Σε όλα τα μέτωπα. Από τον προπονητή και το φαβορί “Χάβος” μέχρι και την διεύρυνση της λίστας.

Όπως έχουμε αναφέρει εδώ και δύο ημέρες, ο Μάκης Χάβος είναι το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΟΦΗ. Όχι μόνο γιατί το αναφέρουν οι πληροφορίες μας αλλά και γιατί είναι ένα πρόσωπο που τον θέλουν οι “9”. Και πράγματι ο Μάκης Χάβος είναι το φαβορί και φαίνεται να υπάρχει μια ταύτιση απόψεων για να κλείσει ο Μακεδόνας τεχνικός.

Παράλληλα με την υπόθεση του Μάκη Χάβου, στον ΟΦΗ έχουν στην λίστα τους και τους Άκη Μάντζιο, Δημήτρη Ελευθερόπουλο ενώ μέχρι τώρα δεν έχει γίνει καμία νεότερη επαφή με το Νίκο Αναστόπουλο. Που βέβαια εδώ τίθεται και ηθικό ζήτημα, από την πλευρά του “Αναστό”, που από εκεί που θεωρούνταν ο κατάλληλος, πλέον δεν βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις της λίστας. Όπως γράφουμε και παραπάνω, οι Μάντζιος και Ελευθερόπουλος βρίσκονται στην λίστα μιας και έχει αποφασιστεί να αποκτηθεί προπονητής από το “πάνω ράφι” – δηλαδή κόουτς που είναι επιπέδου Σούπερ Λιγκ.

“Μέχρι την Τετάρτη θα έχει κλείσει το θέμα του προπονητή” λένε στην ομάδα των “9” για την υπόθεση του προπονητή και η πραγματικότητα είναι πως ο ΟΦΗ έχει καθυστερήσει. Βέβαια, ευθύνη δεν μπορεί να ρίξει κανένας μιας και στον σύλλογο έχουν να ανέβουν ένα ολόκληρο “βουνό” με ζητήματα που αφορούν την λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook