Την Δευτέρα ο ΟΦΗ πρέπει να έχει νέα διοίκηση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τέσσερις ημέρες πλέον πριν την πιο κρίσιμη ημέρα της νεότερης ιστορίας του ΟΦΗ και την Δευτέρα δεν υπάρχει γυρισμός. Η 17η Ιουνίου πρέπει να βρει τον ΟΦΗ με νέα διοίκηση.

Μετράμε αντίστροφα πλέον για την κρίσιμη Γενική Συνέλευση της ερχόμενης Δευτέρας. Μετά και την χθεσινή κατάθεση της πρότασης, αλλά και αυτή του Μιχάλη Λελεδάκη, ο Ερασιτέχνης καλείται να πάρει την απόφαση που θα κρίνει και το μέλλον του συλλόγου. Ωστόσο, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως πλέον, καθώς ο ΟΦΗ έχει ήδη καθυστερήσει και προφανώς επειδή δεν είναι Νίκη Βόλου θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις άμεσα και χωρίς κανέναν… χρονοδιακόπτη και τα πάντα πρέπει να τελειώσουν την ερχόμενη Δευτέρα.

Οποιαδήποτε καθυστέρηση παρουσιαστεί στην λήψη αποφάσεων θα είναι ένα πισωγύρισμα για τον σύλλογο γιατί τα χρονικά περιθώρια στενεύουν. Πρέπει άμεσα να φτιαχτεί το ποδοσφαιρικό τμήμα ώστε ο ΟΦΗ να μην επιλέξει από τα… “σκουπίδια” και ότι περισσέψει στην ποδοσφαιρική αγορά. Κατά συνέπεια γίνεται κατανοητό ότι την ερχόμενη Δευτέρα πρέπει να τελειώσουν τα πάντα προκειμένου να ξημερώσει μια ημέρα για τον σύλλογο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook