“Ο Σπανός είπε όχι σε άνθρωπο του ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα “novasports”, “άνθρωπος του ΟΦΗ” όπως χαρακτηριστικά αναφέρει προσέγγισε τον Γιώργο Σπανό αλλά εκείνος απάντησε αρνητικά.

Αναλυτικά το σχετικό δημοσίευμα

Άνθρωπος του ΟΦΗ «χτύπησε» την πόρτα του Γιώργου Σπανού, αλλά τη βρήκε κλειστή. Ο πρόεδρος του Ατρόμητου αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί κρούση από τους Κρητικούς, ενώ διέψευσε από την άλλη ότι ο Γιώργος Βαρδινογιάννης ενδιαφέρεται για την απόκτηση της περιστεριώτικης ΠΑΕ.

Δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα ανέφεραν ότι ο «καπετάνιος» σκοπεύει να επιστρέψει στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, αναλαμβάνοντας τον Ατρόμητο. Άλλωστε, εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο εμφανίζεται συχνά-πυκνά στα επίσημα του γηπέδου του Περιστερίου, ενώ οι καλές σχέσεις με τον Σπανό είναι δεδομένες.

Ο ιδιοκτήτης των «κυανόλευκων», ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα, ενώ με χιουμοριστική διάθεση… ευχήθηκε να ζητούσε την ομάδα ο Βαρδινογιάννης για να την πάει ακόμη πιο ψηλά.

Όσον αφορά στην υπόθεση με τον ΟΦΗ και εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Στο Ηράκλειο θέλουν έναν ισχυρό και γνώστη των δεδομένων παράγοντα που θα τους επαναφέρει στον δρόμο των επιτυχιών μετά τη φετινή διάλυση της ομάδας και τον υποβιβασμό της. Έτσι πλησίασαν, όχι μόνο μια φορά, τον Γιώργο Σπανό, ο οποίος, ωστόσο, δεν επιθυμεί να εμπλακεί σε άλλη ομάδα και να αφήσει τον Ατρόμητο, που είναι υγιής, σταθερός σύλλογος και δικό του δημιούργημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook