Κάλεσμα των “Snakes” για την μάχη ανόδου της Τετάρτης!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι “Snakes” καλούν τον κόσμο του ΟΦΗ να δώσει βροντερό παρόν στον δεύτερο τελικό της Τετάρτης κόντρα στο Νηρέα Γέρακα.

Οι παίκτες του Μάκη Βολτυράκη ηττήθηκαν στον πρώτο τελικό στα πέναλτι ωστόσο έδειξαν ότι έχουν όλα τα φόντα για να διεκδικήσουν την ιστορική άνοδο στην Α1 πόλο – για πρώτη φορά στην ιστορία του ΟΦΗ. Με ανακοίνωσε που εξέδωσε ο σύνδεσμος των Snakes, καλεί τον κόσμο του ΟΦΗ να γίνει ο συμπαραστάτης της ομάδας στο παιχνίδι που θα γίνει μεθαύριο στο κολυμβητήριο Ηρακλείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Σαν Σύνδεσμος Οργανωμένων οπαδών “Snakes 4 Heraklion Club” καλούμε όλο τον κόσμο της ομάδας, οργανωμένους και μη, να δώσουν βροντερό παρόν στην Τετάρτη 12 Ιουλίου, στις 18.00 το απόγευμα, στο κολυμβητήριο Ηρακλείου και με την φωνή μας να δώσουμε την ώθηση στην ομάδα πόλο στην μάχη που δίνει διεκδικώντας για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος, την άνοδο της στην Α1 κατηγορία.

Έχουμε αποδείξει ότι σε δύσκολα και πέτρινα χρόνια που διανύει το σωματείο ΕΜΕΙΣ ποτέ δεν λυγίσαμε, ποτέ δεν ξενερώσαμε αλλά πάντα τραγουδούσαμε και θα συνεχίσουμε πάντα να τραγουδάμε για αυτήν την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΔΕΑ ανεξαρτήτως αθλήματος.

Την Τετάρτη 12 Ιουλίου στις 18.00 το ραντεβού λοιπόν δίνεται στο κολυμβητήριο Ηρακλείου.

Υ.Γ. Πέτρινα τα χρόνια που κυλάνε, δεν ξενερώσαμε σου τραγουδάμε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook