Αντωνακάκης: “Ο ΟΦΗ είναι σταθερά στα πέντε πρώτα σωματεία της Ελλάδας”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με τη φράση “είμαστε σταθερά στα 5 πρώτα σωματεία της χώρας και εκεί θέλουμε να μείνουμε” ο επικεφαλής του τμήματος στίβου του ΟΦΗ, Παναγιώτης Αντωνακάκης, ευχαρίστησε, στο περιθώριο του αγιασμού του τμήματος, που έγινε στο στάδιο Ελευθερίας, τους προπονητές των τμημάτων, τους αθλητές, αλλά και τους γονείς, για την πετυχημένη σεζόν που είχε ο ΟΦΗ.

Σε μια εκδήλωση που γίνεται σταθερά για 28 χρόνια και συνδυάζεται με Αγιασμό, φωτογράφηση των αθλητών και μπάρμπεκιου, το οικογενειακό κλίμα στο τμήμα στίβου του ΟΦΗ, ήταν το σήμα κατατεθέν.

Ο Γενικός Αρχηγός του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Κώστας Ζερβάκης, συνεχάρη τους αθλητές του ΟΦΗ, για τις επιδόσεις τους, ενώ ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στον ΟΦΗ.

Ενώ ο Μένανδρος Παντελλίδης, που παρέστη ως μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, αλλά και ως πρόεδρος του ΕΑΚΗ, εξέφρασε την βεβαιότητα, ότι πολύ σύντομα το στάδιο Ελευθερίας, θα έχει ανακαινισμένο ταρτάν και οι αθλητές θα μπορούν να αθλούνται σε καλύτερες συνθήκες.

Στον Αγιασμό, παρέστη και το μέλος του Δ.Σ. Μαρία Παπουτσάκη, που συνεχάρη το τμήμα στίβου του ΟΦΗ, για την πορεία που κάνει και το γεγονός ότι έχει καθιερωθεί στην ελίτ του κλασικού αθλητισμού της χώρας.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο παπα-Τίτος, απο την ενορία της Αγίας Βαρβάρας Καμινίων, ενώ ακολούθησε η φωτογράφηση των αθλητών, ενώ στο κιόσκι του σταδίου στήθηκε ένας μίνι μπουφές τον οποίο τίμησαν δεόντως οι παρευρισκόμενοι.

Το τμήμα στίβου του ΟΦΗ, ξεκινάει και την φετινή χρονιά, με υψηλούς στόχους, κρατώντας ψηλά τη σημαία του συλλόγου, σε όλη την Ελλάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook