Μπαίνουν στο ρινγκ οι πυγμάχοι του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η πυγμαχία του ΟΦΗ, επιστρέφει και επίσημα στο ρίνγκ, το Σάββατο (11/3), στους αγώνες για το Κύπελλο πόλεων, που διοργανώνει ο Αρης και η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας, στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης.

Την πρεμιέρα για τον ΟΦΗ, οι αθλητές του συλλόγου, η 16χρονη Μαρία Βεργετάκη από το Ηράκλειο και ο Θεόδωρος Μπριλάκης από τις Μοίρες.

Ο προπονητής της πυγμαχίας του ΟΦΗ, Γρηγόρης Φανουργάκης, που θα κοουτσάρει τους αθλητές στους αγώνες τονίζει ότι “η Μαρία και ο Θεόδωρος είναι από τους καλύτερους μας αθλητές. Είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, όπως κάνουν και καθημερινά στις προπονήσεις. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μένα που θα είμαι στη θέση του προπονητή σε αυτό το σύλλογο όπου πρώτο ξεκίνησα το 1993. Εύχομαι καλή επιτυχία στους αθλητές μας”.

Ο έφορος και στυλοβάτης του τμήματος Μιχάλης Μανιουδάκης, τονίζει ότι “είμαι μεγάλη η χαρά μας, για τους πρώτους αγώνες του τμήματος, μετά απο 6 μήνες δουλειάς και προπονήσεων. Εύχομαι καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα στους αθλητές μας”.

Οι ενδιαφερόμενοι για να στελεχώσουν το τμήμα πυγμαχίας του ΟΦΗ, να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2810-311525.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook