Κρύστη Γιαλαμά στο athleticradio.gr: “Είμαστε περήφανες, δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό”

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Η Ηρακλειώτισσα πρωταθλήτρια της Καλλιτεχνικής κολύμβησης, Κρύστη Γιαλαμά, μίλησε στο athleticradio.gr για την ιστορική επιτυχία της Εθνική μας ομάδας του Κόμπο, που κατέκτησε την 4η θέση στο 19ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, της οποίας είναι μέλος!

Τα κορίτσια της Εθνικής μας ομάδας της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης συνεχίζουν να μας κάνουν περήφανους στο 19ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Η Εθνική μας ομάδα κατέκτησε την 4η θέση στον κόσμο στον Τελικό του Κόμπο, το απόγευμα της Δευτέρας (20/6), στην πισίνα «Szechy» της πρωτεύουσας της Ουγγαρίας, την καλύτερη που έχει πάρει ποτέ σε ομαδικό αγώνισμα του αθλήματος στην ιστορία των Παγκοσμίων πρωταθλημάτων και τη δεύτερη καλύτερη γενικότερα, μετά το προχθεσινό ιστορικό χάλκινο μετάλλιο της Ευαγγελίας Πλατανιώτη στο Τεχνικό Σόλο.

Ανάμεσα στα κορίτσια που μας κάνουν περήφανους, είναι και η Ηρακλειώτισσα αθλήτρια του “ΩΡΙΩΝΑ”, Κρυσταλένια Γιαλαμά, που είναι κόρη του αείμνηστου Νίκου Γιαλαμά, μίλησε από την Βουδαπέστη, όπου αγωνίζεται, για την προσπάθειά της, την ιστορική επιτυχία και την συνέχεια του Παγκοσμίου πρωταθλήματος:
Τα όσα είπε από την Βουδαπέστη η Κρύστη Γιαλαμά στο athleticradio.gr και τον Μανώλη Θέμελη:
“Πρώτη φορά στην ιστορία της καλλιτεχνικής κολύμβησης η Ελλάδα κατακτάει τόσο υψηλή θέση σε παγκόσμιο επίπεδο σε ομαδικό αγώνισμα.

Είμαστε περήφανες για την προσπάθεια και την εκτέλεση μας. Πέρα από το αποτελέσματα είμαστε ευχαριστημένες γιατί δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό και φαίνεται πόσο δεμένη είναι η ομάδα.

Εύχομαι να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, σήμερα το μεσημέρι που έχουμε τον τελικό του τεχνικού ομαδικού, αλλά και στα επόμενα αγωνίσματα, καθώς κάναμε μια πολύ καλή αρχή”!

H Κρύστη Γιαλαμα στο 19ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης (η Καλλιτεχνική θα φιλοξενηθεί, από 17 έως 25 Ιουνίου, στην πισίνα «Szechy» της Βουδαπέστης) συμμετέχει στα αγωνίσματα του Ομαδικού ( Ελεύθερο και Τεχνικο ), του Free Combination και το Highlight .

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook