“Θέλουμε να δούμε τον ΟΦΗ να γίνεται πρωταθλητής”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο έφορος του τμήματος πυγμαχίας του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Μιχάλης Μανιουδάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τους στόχους αλλά και για τον πήχη που μπαίνει ψηλά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιχάλης Μανιουδάκης στον Athletic Radio 104,2

Για την εκπροσώπηση του ΟΦΗ στο τμήμα πυγμαχίας: “Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε, είναι τεράστια ευθύνη να εκπροσωπείς αυτό το σήμα που αντιπροσωπεύει ολόκληρο το νησί. Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ μας εμψύχωσε πολύ και νιώθουμε μεγάλη περηφάνια. Δεν κρύβω ότι είμαι και λίγο αγχωμένος γιατί η ευθύνη της εκπροσώπησης ενός σωματείου όπως ο ΟΦΗ είναι πάρα πολύ μεγάλη”.

Για την επανίδρυση του τμήματος: “Για να ενημερωθεί ο κόσμος, ο ΟΦΗ είχε πριν από αρκετά χρόνια τμήμα πυγμαχίας το οποίο ήταν και πολύ ενεργό. Ο νυν προπονητής του τμήματος Γρηγόρης Φανουργάκης ήταν από τους πρώτους αθλητές που τον εκπροσώπησαν σε πανελλήνιο πρωτάθλημα. Δεν γνωρίζω τι συνέβη στην συνέχεια και το τμήμα απενεργοποιήθηκε όμως με αγάπη και καψούρα για την ιδέα που λέγεται ΟΦΗ και σε συνδυασμό με ένα χόμπι όπως είναι η πυγμαχία, προέκυψε το πάντρεμα. Ήταν μια πολύμηνη σκέψη για να δημιουργήσουμε ξανά το συγκεκριμένο τμήμα”.

Για την συνεργασία με τον Γρηγόρη Φανουργάκη: “Ο Γρηγόρης ξεκίνησε στα 17 του χρόνια από το τμήμα πυγμαχίας του ΟΦΗ με προπονητή τον Ανδρέα Γιαννακόπουλο. Είναι ένας άνθρωπος που πέρα από την τεράστια εμπειρία του στον χώρο με παγκόσμιες διακρίσεις, πρόκειται για έναν χαρακτήρα με ήθος, σοβαρότητα και για τον οποίο όλοι έχουν να λένε για την προσωπικότητα του”.

Για τους στόχους που βάζει ο ΟΦΗ με την επανίδρυση του τμήματος: “Θέλω να δω τον ΟΦΗ να πάει ψηλά σε ένα άθλημα που και εγώ προσωπικά το αγαπάω. Αν καταφέρουμε να βγάλουμε τον ΟΦΗ πρωταθλητή θα πρόκειται για μεγάλη επιτυχία, αυτός είναι και ο πρώτος στόχος όταν θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα. Πρόκειται για ένα άθλημα που μαθαίνεις να αποκτάς πειθαρχία, αυτοπεποίθηση και να πάρεις όλα τα εφόδια που απαιτούνται”.

Για την στελέχωση των τμημάτων: “Ήδη υπάρχουν 15 παιδιά που συνεργάζονται με τον Γρηγόρη και θα αποτελέσουν τους πρώτους αθλητές του ΟΦΗ. Ξεκινάμε αμέσως προπονήσεις, Δευτέρα – Τετάρτη και Παρασκευή 21.00 – 22.30 ενώ οι ώρες προπονήσεων για παιδικά και γυναικεία τμήματα θα είναι 17.00 – 18.00. Οι εγγραφές περιλαμβάνουν παιδιά από 5 – 6 χρονών ενώ θα υπάρχουν και τμήματα όπου θα βρίσκονται αθλητές μεγαλύτερης ηλικίας που θα είναι αγωνιστικά και θα συμμετέχουν στα πανελλήνια πρωταθλήματα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook