Ηράκλειο: Κλείνει την Πέμπτη η Χανιόπορτα – Πως θα γίνουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ξεκίνησαν οι εργασίες ,σύμφωνα με τον σχεδιασμό,  ωστόσο με μικρή καθυστέρηση θα κλείσει τελικά η Χανιόπορτα.

Ο λόγος που μετατέθηκε το κλείσιμο της Χανιόπορτας είναι ότι γίνονται προσπάθειες του Δήμου σε συνεργασία και με την Τροχαία, απομάκρυνσης αυτοκινήτων που έχουν σταθμεύσει -παρά τις σημάνσεις- στις εναλλακτικές διαδρομές, έτσι ώστε να υπάρχει από συνεχόμενη ροή και να μην μπλοκάρουν λεωφορεία και μεγάλα οχήματα.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται σήμερα και ξημερώματα της Πέμπτης εκτός απροόπτου θα γίνει και το προβλεπόμενο κλείσιμο της Χανιόπορτας.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Υπενθυμίζεται ότι από την Πέμπτη 26/9 οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και η εκτροπή των οχημάτων θα γίνεται:

-Για όσα οχήματα κινούνται από τα ανατολικά, (Λ. Καλοκαιρινού, Λ. Πλαστήρα) μέσω των οδών Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, Σοφοκλή Βενιζέλου και Μίνωος.
-Για όσα οχήματα κινούνται από τα δυτικά (Λ. 62 Μαρτύρων) μέσω των οδών Εφόδου, Σοφοκλή Βενιζέλου και Αρχιεπισκόπου Μακαρίου.

Η οδός Εφόδου θα λειτουργεί με μονή κατεύθυνση από τη Μάχης Κρήτης προς τη Σοφοκλή Βενιζέλου και το τμήμα της οδού Αυλώνος από την Θενών έως την Πυράνθου θα λειτουργεί με την αντίθετη κατεύθυνση (από Θενών προς Πυράνθου). Εξαιτίας αυτής της έκτακτης αλλαγής στο πρόγραμμα πάντως σήμερα Τετάρτη θα γίνουν οι εργασίες ανακατασκευής οδοστρώματος στις διαβάσεις πεζών της Λ. Μίνωος, στη συμβολή της με την Λ. Σοφοκλή Βενιζέλου.

Politica.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook