56χρονη γλύτωσε από τα χέρια του συζύγου της χάρις στο ενδιαφέρον των παιδιών της!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε κατάσταση σύγχυσης μετά τα “βασανιστήρια” που πέρασε από τον ίδιο της το σύζυγο, βρίσκεται η 56χρονη γυναίκα που υπέστη ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της σε χωριό του δήμου Φαιστού.

Η αγωνία των παιδιών για την μητέρα τους, αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα για την ζωή της 56χρονης, η οποία εντοπίστηκε από τις αστυνομικές αρχές σε λιπόθυμη κατάσταση για παραπάνω από 24ωρες.

Ειδικότερα, τα παιδιά του ζεύγους από την Δράμα, που διέμεναν σε χωριό του Δήμου Φαιστού, προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν με την μητέρα τους χωρίς αυτό να είναι εφικτό. Ειδοποίησαν το 112 για να εντοπίσουν τα ίχνη της κι εκείνο με την σειρά του την αστυνομία που ξεκίνησε την αναζήτηση της.

Φτάνοντας οι αστυνομικοί στο σπίτι του ζεύγους, αντίκρισαν τη γυναίκα πεσμένη στο έδαφος ενώ ο 62χρονος βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού σχεδόν… αμέριμνος.

Αφού είδαν τους μώλωπες που έφερε σε όλο της το πρόσωπο και το κορμί, συνέλαβαν τον 62χρονο που σήμερα, απολογείται ενώπιον του Εισαγγελέα.

Nα σημειωθεί πως η 56χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Βενιζέλειο, σε κατάσταση ωστόσο σύγχυσης, παρακολουθούμενη από κλινικό ψυχολόγο.

Politica.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook