Καλοστραθιά Στάθη Διγενή…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πένθος και στενοχώρια σκόρπισε στο Ηράκλειο η είδηση ενός από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της πόλης, του Στάθη Διγενή σε ηλικία μόλις 58 χρονών.

Σε ηλικία μόλις 58 χρονών ο Στάθης Διγενής έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής και αφού πάλεψε για μεγάλο χρονικό διάστημα με τον κορονοϊό. Ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της πόλης, πάντα με το χαμόγελο, αγνός οπαδός του ΟΦΗ από τη νεανική του ηλικία βρισκόταν στις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ”, γνωστός και φίλος με μικρούς και μεγάλους, ο Στάθης έφυγε σήμερα τα ξημερώματα. Ένα πραγματικό θηρίο που πάλεψε γενναία τους τελευταίους μήνες και τελικά κατέληξε από επιπλοκές του κορονοϊού σκορπώντας την θλίψη και το πένθος σε φίλους και γνωστούς που τον γνώριζαν από μικρό παιδί με τον ίδιο να είναι ένας πιστός οπαδός του ΟΦΗ.

Το Gentikoule εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του

Συλλυπητήρια έστειλαν και αρκετά σωματεία του Ηρακλείου, με ανακοινώσεις τους.

Κολυμβητικός Σύλλογος Ηρακλείου: “Το Δ.Σ. και οι εργαζόμενοι του ΚΟΗ, εκφράζουν τα ειλικρινή και βαθιά συλλυπητήρια στην οικογένεια της αθλήτριάς μας Διγενή Ραφαέλα, για την απώλεια του αγαπημένου της πατέρα Στάθη!”.

Ποσειδώνας: “Σίγουρα η δύναμη της ψυχής σου δεν άξιζε τέτοιο αποχωρισμό… απίστευτο αλλά δυστυχώς πρέπει να σε αποχαιρετήσουμε. Στάθη Διγενή καλό ταξίδι στην αιωνιότητα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook