Τραγωδία στην Αγία Πελαγία – νεκρός 35χρονος ψαράς

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου στην Αγία Πελαγία, καθώς ένας 35χρονος άνδρας από περιοχή του Ηρακλείου της Κρήτης ανασύρθηκε νεκρός από την θάλασσα όπου είχε πάει για ψάρεμα με παρέα φίλων του.

Μια παρέα τεσσάρων ατόμων, ψάρευαν στην περιοχή, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και πιθανότατα λόγω του ισχυρού κυματισμού, οι τρεις παρασύρθηκαν στην θάλασσα.

Άμεσα ο τέταρτος της παρέας ειδοποίησε το λιμενικό, το οποίο και ενεργοποίησε το σχέδιο έρευνας διάσωσης. Στην περιοχή έσπευσαν επαγγελματικά αλιευτικά σκάφη, ένα καταδυτικό σκάφος και αρκετοί ιδιοκτήτες μικρών σκαφών από την Αγία Πελαγία, οι οποίοι εντόπισαν και ανέσυραν τα τρία άτομα που έπεσαν στην θάλασσα και στη συνέχεια τους άφησαν στην παραλία της Αγίας Πελαγίας.

Δυστυχώς, ο ένας νεαρός άνδρας δε τα κατάφερε και έχασε τη ζωή του. Στην επιχείρηση ανάσυρσης του βοήθησε επαγγελματίας ψαράς από την Αγία Πελαγία.

Τα άλλα δύο μέλη της παρέας που έπεσαν στο νερό, με υποθερμία αφού βγήκαν από τη θάλασσα με τη βοήθεια εθελοντή ιδιοκτήτη σκάφους, μεταφέρθηκαν στην παραλία της Αγίας Πελαγίας όπου παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Συνολικά τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έσπευσαν στην περιοχή, προκειμένου να παραλάβουν τους δύο διασωθέντες αλλά και τον νεκρό νεαρό, που δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή

Politica.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook