Pics | Ο “Μπάλλος” ξερίζωσε δέντρα στο Ηράκλειο και σε χωριά

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Πολλά προβλήματα δημιούργησε τα ξημερώματα η καταιγίδα «Μπάλλος», που ευτυχώς είχε μικρή διάρκεια, με την Πυροσβεστική υπηρεσία να δέχεται δεκάδες τηλεφωνήματα κυρίως για να απομακρύνει δέντρα τα οποία έσπασαν και είχαν κλείσει τους δρόμους, όπως μας ενημέρωσε το συντονιστικό.

Οι ριπές των ανέμων έφταναν πάνω από 10 μποφόρ και είχε σαν αποτέλεσμα πολλά δέντρα τόσο μέσα στο Ηράκλειο, όσο και στις Γούρνες, Κοκκίνη Χάνι, Καλέσσα, πίσω από το Τάλως να μην αντέξουν και κάποια έσπασαν ή και ξεριζώθηκαν.

Η εικόνα στους δρόμους ήταν αποκαρδιωτική καθώς μετακινήθηκαν κάδοι σκουπιδιών και πολλοί οδηγοί σταματούσαν για να τους απομακρύνουν για να μην προκληθούν ατυχήματα, ενώ στον ΒΟΑΚ στο ύψος του κόμβου για το αεροδρόμιο, υπάρχει μια σπασμένη τέντα που προφανώς αποκολλήθηκε από κάποια επιχείρηση. Προσοχή χρειάζεται και στην οδήγηση αφού στους δρόμους έχουν σχηματιστεί λίμνες νερού.

Οπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ανέβασε ο κ. Γιάννης Μηλάκης πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, ο “Μπάλλος” έκανε ζημιές:

Πηγή: politica.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook