H μάχη του Σήφη Κορωνάκη με τα κύματα για να σωθεί το 10χρονο αγοράκι

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Συγκλονίζει η μαρτυρία του προέδρου των παλαιμάχων του ΟΦΗ, που βούτηξε μέσα στα κύματα για να σώσει τη ζωή 10χρονου αγοριού.

Ένα 10χρονο αγοράκι πάλεψε με τα κύματα σήμερα νωρίς το μεσημέρι στην παραλία των Γουρνών, με το Λιμενικό και τους διασώστες του ΕΚΑΒ να καταφέρνουν να το σώσουν και να το μεταφέρουν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Το μικρό αγοράκι πάλεψε για τη ζωή του, και πλέον βρίσκεται στην εντατική σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Ο άνθρωπος που έβγαλε το 10χρονο αγοράκι που δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή από τη θάλασσα, ήταν ο Σήφης Κορωνάκης που περιγράφει με συγκλονιστικό τρόπο την προσπάθεια διάσωσης του μικρού παιδιού. Ο πρόεδρος των παλαιμάχων του ΟΦΗ αναφέρει σε ανάρτησή του όλα όσα έγιναν, κάνοντας έκκληση προς τους γονείς να προσέχουν τον καιρό όταν πηγαίνουν τα παιδιά τους για μπάνιο.

Ο Σήφης Κορωνάκης αναφέρει στην ανάρτησή του:

«Φίλες και φίλοι πριν από δύο ώρες πνιγόταν ένα παιδάκι 10 χρονών. Είχε 8 μποφόρ στις Γούρνες! Αψηφώντας τη ζωή μου βούτηξα και έβγαλα το αγοράκι. Το αγοράκι ήταν πνιγμένο και το παλεύαμε μόλις το βγάλαμε. Το αγοράκι έβγαλε πολύ νερό από το στόμα και ευτυχώς βρέθηκε γιατρός να του δίνει το φιλί της ζωής μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ. Οι ελπίδες ήταν λιγοστές…

Κάναμε προσευχή στην Παναγία να βοηθήσει σήμερα που γιορτάζει. Στο ΕΚΑΒ του δίναμε τις πρώτες βοήθειες και έφυγαν για το Βενιζέλειο. Πληροφορηθήκαμε από γιατρούς του Βενιζελείου ότι επανήλθε η αναπνοή του! Το πάνε στο ΠΕΠΑΓΝΗ και πιστεύω στην Παναγία ότι θα το βοηθήσει. Κάνω έκκληση στους γονείς! Προσέχετε τα παιδιά σας, μην τα πηγαίνετε με 8 μποφόρ για μπάνιο. Ο Θεός και η Παναγία να βοηθήσουν, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γείτονες Παναγιώτη Γκάρη και Μπάμπη Σκαντζουράκη, την καρδιολόγο μας Μαίρη και τον σύζυγο Νίκο, τον Όλεγκ, που έδωσαν μεγάλη μάχη για να βγάλουμε το αγόρι από τα μανιασμένα κύματα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook