Βασιλάκης: “Υποχρεωτικά τα selftest για τους εργαζόμενους”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στα υποχρεωτικά self test για τους εργαζόμενους αλλά και στα υπόλοιπα κρίσιμα οικονομικά ζητήματα που απασχολούν την επικαιρότητα, αναφέρθηκε μιλώντας στον Politica 89.8 και τον Νίκο Παπαδάκη, ο Διευθυντής του Λογιστικού Γραφείου  “Φοροεπίλυσις“ Μανώλης Βασιλάκης.

O κ. Βασιλάκης, αναφέρθηκε στα selftest για τους εργαζόμενους τα οποία θα είναι υποχρεωτικά αλλά και στις πληροφορίες για το εργασιακό νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση στη βουλή.

Μεταξύ άλλων ο κ. Βασιλάκης, έδωσε χρήσιμες πληροφορίες για την καταβολή δώρου Πάσχα κι Επιδομάτων, την παράταση των δηλώσεων για την ενίσχυση των επιστημόνων μέχρι 19 Απριλίου αλλά και στις αιτήσεις για την επιστρεπτέα προκαταβολή που μπορούν να καταβάλλονται επίσης μέχρι τις 19 Απριλίου.

Σε ότι αφορά τις φορολογικές δηλώσεις, ο κ. Βασιλάκης επεσήμανε πως το υπουργείο Οικονομικών για τη διευκόλυνση των φορολογουμένων σχεδιάζει να επαναλάβει το μοντέλο που εφάρμοσε πέρυσι, το οποίο προβλέπει παράταση της προθεσμίας υποβολής των δηλώσεων τουλάχιστον μέχρι το τέλος Ιουλίου, εξόφληση του φόρου εισοδήματος σε 8 ίσες μηνιαίες δόσεις αντί για 3 διμηνιαίες δόσεις και χορήγηση έκπτωσης φόρου στους φορολογούμενους που θα επιλέξουν να εξοφλήσουν εφάπαξ το εκκαθαριστικό της εφορίας, με την ΠΟΜΙΔΑ να προτείνει η έκπτωση να ανέρχεται σε 5%.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook