Γέμισε με κόσμο ο Κούλες με δεκάδες Ηρακλειώτες για περπάτημα!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μετά από την κακοκαιρία και τις βροχοπτώσεις των προηγούμενων ημερών, ο ήλιος βγήκε και πάλι στην επιφάνεια κι η θερμοκρασία αυξήθηκε, γεγονός το οποίο σε συνδυασμό και με την έξοδο του Νομού από τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα (βαθύ κόκκινο),  είχε σαν αποτέλεσμα να ξεχυθούν στον Κούλε για καφέ και βόλτα  οι Ηρακλειώτες κι Ηρακλειώτισες ενόψει και του Σαββατοκύριακου.

Τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα, φορώντας μάσκες και κρατώντας όσο γίνεται τις αποστάσεις πολλοί είναι εκείνοι που θέλησαν να τρέξουν στον Κούλε για να αθληθούν.

Άλλοι έτρεχαν άλλοι έκαναν ποδήλατο κι άλλοι κουβέντιαζαν κρατώντας κάποιο καφέ η αναψυκτικό, χαλαρώνοντας ωστόσο κι εν όψει και του Σαββατοκύριακου που έρχεται. Άλλωστε αυτό που θέλουν όλοι είναι να ξεχάσουν για λίγο την πανδημία και τα κρούσματα διατηρώντας σε όσο καλύτερο επίπεδο γίνεται την ψυχική τους υγεία. Ας μην ξεχνάμε πως μετά από σχεδόν ένα μήνα με αυστηρά περιοριστικά μέτρα, μόλις αύριο θα εξέλθει το Ηράκλειο από το “Βαθύ κόκκινο”.

Όπως λένε κι οι ειδικοί είναι καλύτερο από το να μαζεύονται παρέες στα σπίτια συμβάλλοντας στην αύξηση της διασποράς του κορονοϊού, να συγκεντρώνονται έξω με μάσκες κι αποστάσεις κι αυτό ακριβώς έγινε σήμερα στον Κούλε.

Politica.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook