Γυναίκες ΟΦΗ: «Περνώντας από την Επίδαυρο, κανείς δεν περίμενε την τραγωδία που θα συναντούσαμε»

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ για το σημερινό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θ. Κολοκοτρώνης» εκφράζοντας τα παράπονά της για την διαιτησία της Μαυροειδοπούλου, και τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «Ο ΟΦΗ είναι ιστορικό σωματείο και σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται τέτοια αντιμετώπιση».

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

Καθ’οδόν για το γήπεδο Θ. Κολοκοτρώνης, περνώντας από την Επίδαυρο, κανείς δεν περίμενε την τραγωδία που θα συναντούσε η ομάδα μας.

Σε δεύτερο χρόνο θα τοποθετηθούμε σχετικά με τα 90+ αγωνιστικά λεπτά, μιας και θα μιλήσουμε με βίντεο (μάλλον ξεχνούν πολλοί ότι πλέον τα παιχνίδια είναι τηλεοπτικά) και όλοι όσοι είδαν το παιχνίδι έχουν ήδη σχηματίσει την άποψή τους.

Σήμερα, ωστόσο, καταδικάζουμε την, αποδεδειγμένα ακατάλληλη αυτού του πρωταθλήματος, διαιτητή Μαυροειδοπούλου. Την καταδικάζουμε για τα νέα παιδιά που σήμερα έκαναν υπέρβαση και έφυγαν με δάκρυα. Ειδικα τις μικρες μας παίκτριες που σήμερα είδαν μια σκοτεινη πτυχή, άγνωστη εντελώς για εκείνες και τον πρωταθλητισμό που ονειρεύονται. Την καταδικάζουμε για τον εκνευρισμό που προκάλεσε ακόμη και στις πιο έμπειρες αρχηγούς της ομάδας μας, οι οποίες είδαν τι σημαίνει να παίζεις με εναν ακόμα παικτη εναντιον σου. Την καταδικάζουμε για ό,τι προκάλεσε στον πάγκο μας, βλέποντας τους ανθρώπους μας να μην μπορούν να βοηθήσουν τα κορίτσια μας μέσα στο γήπεδο. Τέλος, την καταδικάζουμε για το γεγονός ότι “νύχτωσε” το γυναικείο ποδόσφαιρο σε μια ηλιόλουστη ημέρα.

Σαν πρώτο επίλογο, κρατάμε ότι η ομάδα μας, παρά αυτό το “σφαγείο,” προσπάθησε να παραμείνει στο γήπεδο, δυστυχώς μάταια με όλα όσα είδαμε/είδατε.

Δεν μπορεί κανείς να επιρρίψει ευθύνες σε ένα παιχνίδι που ποδοσφαιρικά δεν διήρκησε πάνω από 20 λεπτά, ούτε όταν οι εκφωνητές απορούν βλέποντας γκολ να μπαίνουν με το χέρι (απίστευτο ότι η παίκτρια το πανηγύρισε!)

Αρχικό υστερόγραφο: Στην ΚΕΔ, αν θέλετε να αναπτυχθεί το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου γυναικών, δράστε ΕΧΘΕΣ. Ο ΟΦΗ είναι ιστορικό σωματείο και σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται τέτοια αντιμετώπιση!

Δεν θα σταματήσουμε εδώ, θα επανέλθουμε να είστε σίγουροι! Για τα κορίτσια μας, για τον κόσμο της ομάδας και φυσικά για όλα όσα πρεσβεύει η ομάδα στο φετινό της ταξίδι.

Προς το παρόν, μας ενδιαφέρει η ηρεμία του συνόλου μας και να επιστρέψουν τα κορίτσια μας πίσω.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook