Ήττα με παράπονα για τον ΟΦΗ στην Τρίπολη

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Σε ένα παιχνίδι που ο ΟΦΗ έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία, γνώρισε την ήττα με 3-1 από τον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας

Ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το γήπεδο της Τρίπολης, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι με μεγάλη ένταση από τον Αστέρα. Οι άνθρωποι του Ομίλου διαμαρτυρήθηκαν πολλές φορές για αρκετές φάσεις στην διαιτητή Μαυροειδοπούλου με το αποτέλεσμα σε μεγάλο βαθμό να κρίνεται από τις αποφάσεις της.

Στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης ο Αστέρας Τρίπολης προηγήθηκε όμως το γκολ ακυρώθηκε. Στο 45’ οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ με το απευθείας φάουλ της Προξενου, όμως ο ΟΦΗ διαμαρτυρήθηκε έντονα για χέρι της Μιχαήλ στην εξέλιξη της φάσης. Μάλιστα, στην ίδια φάση είδε την κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία η Ριμπάνσκα, με τον ΟΦΗ να μένει με 10 παίκτες από νωρίς στο παιχνίδι.

Ακόμα κι έτσι, ο ΟΦΗ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης άμεσα, με την Κυδωνάκη να κάνει το 1-1 με κεφαλιά μετά από λάθος της Γρηγοριάδου ένα λεπτό αργότερα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι άνθρωποι του Ομίλου «φωνάζουν» για πέναλτι στην Πιτς, με την διαιτητή να δείχνει «παίζεται» σε μαρκάρισμα στην παίκτρια του ΟΦΗ εντός περιοχής. Στο 80’ ο Αστέρας βρήκε το δεύτερο γκολ του, σκοράροντας με την Σάιχ, σε μία φάση όμως που οι παίκτριες του ΟΦΗ φωνάζουν για επιθετικό φάουλ λίγο νωρίτερα.

Στις καθυστερήσεις ο Αστέρας διαμόρφωσε το τελικό 3-1 με το σουτ της Μιχαήλ το οποίο δεν κατάφερε να αποκρούσει η Στανίνου και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook