Τέλος εποχής για την Μαρία Κουνάλη: «Έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο για μένα και τον ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η μέχρι πρότινος προπονήτρια της δεύτερης ομάδας του ΟΦΗ ανακοίνωσε την αποχώρηση της από τον σύλλογο.

Η αποχαιρετιστήρια δήλωση της Μαρίας Κουνάλη είναι η εξής:

«Ένα μεγάλο κεφάλαιο με όνειρα και φιλοδοξίες για φέτος έκλεισε για εμένα και τον ΟΦΗ καθώς τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά απ’ ότι περίμενα .

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον μεγάλο παράγοντα «γονείς» και «παιδιά» που έδειξαν μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου ως προπονήτρια και πάνω απ’ όλα ως άνθρωπο. Με αγκάλιασαν, με αγάπησαν, με σεβάστηκαν και με εκτίμησαν και αυτό για εμένα λέει πολλά, σημαίνει ότι αναγνώρισαν την δουλειά μου και αυτό για έμενα είναι το μεγαλύτερο βραβείο που έχω πάρει. Τους έχω σε ένα μεγάλο μέρος μέσα στην καρδιά μου και θα είμαι πάντα δίπλα τους σε ότι με χρειαστούν και αυτοί και οι μικρές αθλήτριές μου…

Θέλω να ευχαριστήσω τις συνεργάτιδές μου που ήταν δίπλα μου, την γυμνάστρια Ελένη Μανιά και την άμεση συνεργάτιδα μου Ελένη Νικηταρά . Επίσης το προπονητικό τιμ του κυρίου Παντζαρίδη Κώστα που εκτός από την επιτυχημένη περσινή χρονιά, νοιάστηκαν και ασχολήθηκαν πολύ με το αναπτυξιακό κομμάτι που εγώ είχα.

Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση πέρυσι , τον κύριο Καζανάκη και τον γιο του, τον κύριο Μανουσάκη Δημήτρη, τον κύριο Οικονομάκη Αντώνη και τον κύριο Γιώργο Καραμπίνη και την σύζυγο του Μαρία, και όλους όσους συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή καθώς χωρίς σκέψη με επέλεξαν και με εμπιστεύτηκαν για την δημιουργία και λειτουργία αυτής της ομάδας.

Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια και καλή πορεία χωρίς τραυματισμούς στην μεγάλη ομάδα που αγωνίζεται στα σαλόνια της Α’ εθνικής όπως και στην ομάδα του αναπτυξιακού . Εύχομαι στα παιδιά μου να βρουν τον δρόμο τους και με ήθος και αξιοπρέπεια να τα βλέπω να διαπρέπουν στα γήπεδα. Δεν θα αποχαιρετήσω τα παιδιά μου αλλά θα πω εις το επανιδείν.

Τέλος θα ήθελα να πω ότι κανείς δεν μπορεί να μειώσει την αξία μου και την προσφορά μου ως αθλήτρια υψηλού επιπέδου τόσα χρόνια σε όλες τις κατηγορίες και την επιτυχημένη πορεία μου ως προπονήτρια στο γυναικείο ποδόσφαιρο, έχοντας ιδρύσει τόσες ομάδες με επιτυχίες και έχοντας προσφέρει στην ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου, που είναι κάτι που με κόπο χτίζεται.

Υ.Γ Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου αυτούς που ξέρουν ποια είναι η Μαρία Κουνάλη και τι έχω κάνει στην πορεία μου!!!»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook