Video | Ανδρουλάκης: “Να καθιερωθεί ο ΟΦΗ στις πρώτες θέσεις – Ο κόσμος ήταν καταπληκτικός”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την ικανοποίηση του για την εικόνα του ΟΦΗ στο παιχνίδι με την Κηφισιά εξέφρασε στις δηλώσεις του ο Αντώνης Ανδρουλάκης.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με την Κηφισιά είπε αρχικά: “Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, συνδυάσαμε την πρεμιέρα με τη νίκη που κρύβει πάντα παγίδες. Ήμασταν καταιγιστικοί, θα έλεγα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όπου είχαμε πολλές ευκαιρίες, δεν μας έκανε το χατήρι η μπάλα να μπει μέσα. Κοιτάζουμε με αισιοδοξία το μέλλον, θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στις παίκτριες και όχι με τις καλύτερες συνθήκες λόγω ζέστης”.

Όσον αφορά τον στόχο του ΟΦΗ στην φετινή χρονιά: “Ο στόχος είναι να καθιερωθεί ο ΟΦΗ στις υψηλές θέσεις. Τα όνειρα μας δεν έχουν ταβάνι όμως έχει σημασία να δημιουργήσουμε την βάση, να κρατήσουμε ότι ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα με μέλλον”.

Τέλος σχολιάζοντας την παρουσία του κόσμου στο ΒΑΚ απάντησε πως: “Ο κόσμος ήταν καταπληκτικός, τον ευχαριστούμε. Ο ΟΦΗ έχει μια τεράστια δυναμική και θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον κόσμο ώστε να έρθει και να μας στηρίξει”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook