Πρόβα τζενεράλε με τον Κεραυνό για τις γυναίκες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ αντιμετωπίζει σήμερα στο ΒΑΚ, τον Κεραυνό, σε τεστ προετοιμασίας λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος

Η ενημέρωση των γυναικών του ΟΦΗ:

Σήμερα Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, στις 17:00, στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, η ομάδα του ΟΦΗ Ποδόσφαιρο Γυναικών, θα αναμετρηθεί σε φιλικό αγώνα με τον Κεραυνό (Π.Ο. Ατσαλένιου).

Πρόκειται για μια αναμέτρηση ιδιαίτερης σημασίας, καθώς είναι η τελευταία δοκιμασία πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, δίνοντας στον προπονητή μας την ευκαιρία να εξάγει πολύτιμα συμπεράσματα και να αξιολογήσει την ετοιμότητα της ομάδας.

Ο αγώνας αυτός θα λειτουργήσει ως ένα εξαιρετικό τεστ τόσο για την αγωνιστική κατάσταση των παικτριών όσο και για τη συνολική τακτική προσέγγιση της ομάδας. Οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στο γήπεδο, αναμένεται να απολαύσουν ένα ματς γεμάτο πάθος, αθλητικό ήθος και θέαμα καθώς θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν και το εισιτήριο διαρκείας τους.

Ο ΟΦΗ συνεχίζει να χτίζει μια ισχυρή και ανταγωνιστική ομάδα, με στόχο την πρωταγωνιστική του παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα, και το φιλικό αυτό παιχνίδι αποτελεί το τελευταίο βήμα για την επίτευξη αυτού του στόχου. Μια ομάδα που θέτει τα θεμέλια για επιτυχίες με αφοσίωση και αγάπη για το άθλημα.

Σας περιμένουμε όλους να στηρίξετε την ομάδα μας σε αυτό το κρίσιμο τεστ προετοιμασίας!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook