Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας γυναικών του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ έκανε γνωστές τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα χρονιά που χωρίζονται σε Basic (40 ευρώ) και VIP (100 ευρώ).

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ αναφέρει τα χαρακτηριστικά του κάθε εισιτηρίου διαρκείας και καλεί τον κόσμο να στηρίξει τη νέα προσπάθεια.

Αναλυτικά:

Μοναδική ευκαιρία για όλους τους φίλους της ομάδας μας!

Τα εισιτήρια διαρκείας & ενίσχυση του ΟΦΗ Ποδόσφαιρο Γυναικών κυκλοφόρησαν και από αύριο θα είναι στη διάθεσή σας! Μην χάσετε την ευκαιρία να είστε δίπλα μας σε κάθε ματς και να στηρίξετε την αγαπημένη μας ομάδα σε κάθε βήμα της πορείας της.

👉 Το “Basic” εισιτήριο διαρκείας, με κόστος 40€, είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό εισιτήριο. Είναι ένα κομμάτι της ιστορίας μας, με ρίγες που θυμίζουν ημέρες του παρελθόντος, εκείνες που μας κάνουν να ονειρευόμαστε και να παλεύουμε για κάθε κορυφή. Με αυτό το εισιτήριο, οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να απολαύσουν τη δράση από κοντά και να νιώσουν την ένταση κάθε αγώνα! Στηρίζουν έμπρακτα την ομάδα και γίνονται ένα με εμάς, στη φετινή πορεία μας με τόσο υψηλούς στόχους.

👉 Για όσους επιθυμούν να στηρίξουν το μέλλον της ομάδας, το “VIP” εισιτήριο διαρκείας, στα 100€, είναι η ιδανική επιλογή! Αυτό το εισιτήριο δεν αντιπροσωπεύει μόνο τις χρυσές μέρες που έχουμε ζήσει όλοι μαζί, αλλά και εκείνες που έρχονται. Το VIP εισιτήριο είναι για τους υποστηρικτές που πιστεύουν στο όραμα της ομάδας και θέλουν να συμμετέχουν ενεργά στη στήριξή της. Μέρος των εσόδων από το VIP εισιτήριο θα διατεθεί στην ενίσχυση του αναπτυξιακού προγράμματος και των ακαδημιών μας, επενδύοντας στο μέλλον του ΟΦΗ Γυναικών! Είναι η βάση μας και όλοι μαζί θα χτίσουμε τα ισχυρότερα θεμέλια ώστε να εδραιώσουμε την ομάδα & τα όσα πρεσβεύει από τις μικρές μας.

Γίνε κι εσύ μέρος της ιστορίας, στήριξε την ομάδα μας και ζήσε τη συγκίνηση από κοντά! Εξασφάλισε το εισιτήριο διαρκείας σου και ακολούθησε την ομάδα σε κάθε στιγμή της νέας σεζόν!

Μαζί μπορούμε να φτάσουμε ακόμη πιο ψηλά!

Πληροφορίες στο inbox μας,

θα ανακοινώσουμε σύντομα και σημεία διάθεσης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook