Το ευχαριστώ του ΟΦΗ στην ΡΕΑ για την φιλοξενία στο Ρέθυμνο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ ευχαρίστησε την αντίστοιχη της ΡΕΑ για την όμορφη φιλοξενία στο Ρέθυμνο μετά το χθεσινό, μεταξύ τους φιλικό

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

Σε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, η ομάδα μας ηττήθηκε με 2-1 από τη Ρ.Ε.Α., δείχνοντας όμως την ποιότητά της στον αγωνιστικό χώρο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Η ομάδα μας προηγήθηκε στο 37′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τη Μούστακ, όπου και μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου δεν είχαμε κάποια αλλαγή του σκορ.

Στο δεύτερο μέρος, η Ρ.Ε.Α. ανέβασε ρυθμούς και ισοφάρισε στο 49’, ενώ κατάφερε να πάρει τη νίκη στο 80′. Παρά την πίεση και τις φάσεις που δημιούργησε ο ΟΦΗ, το τελικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα, ειδικά με το δοκάρι της Rybanska στο 77′ να είναι η πιο χαρακτηριστική χαμένη ευκαιρία. Στο σύνολο η ομάδα μας στάθηκε αντάξια σε έναν αναγνωρισμένα ανταγωνιστικό αντίπαλο και η αναμέτρηση αυτή προσφέρει πολύτιμα μαθήματα ενόψει της συνέχειας της προετοιμασίας, τόσο για το προπονητικό team αλλά και για τις παίκτριες μας.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε σαν διοίκηση να ευχαριστήσουμε σύσσωμη την ομάδα της REA WFC και ιδιαίτερα τον πρόεδρο, κ. Μανουκαράκη για την υποδοχή αλλά και την αναμενόμενη φιλοξενία, μιας και με τη λήξη του αγώνα παρέθεσε δείπνο στις παίκτριες μας, σε συνέχεια του όμορφου κλίματος που προσφέραμε στην πρώτη φιλική αναμέτρηση στο Ηράκλειο. Είναι γνωστό ότι στη ΡΕΑ, κρατάνε το κοινωνικό επίπεδο και το Ευ Αγωνίζεσθαι πολύ ψηλά.

Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τα θερμά συγχαρητήρια στον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στο γήπεδο της Σοχώρας και χειροκρότησε τα κορίτσια μας.

Προχωράμε αφοσιωμένοι στους στόχους μας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook