Φιλική ήττα για τον ΟΦΗ στο Ρέθυμνο

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Σε ένα αρκετά καλό ποιοτικά παιχνίδι, ο ΟΦΗ γνώρισε φιλική ήττα με 2-1 από την ΡΕΑ στο Ρέθυμνο

ΟΦΗ και ΡΕΑ έδωσαν σήμερα ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Η αναμέτρηση έγινε στο γήπεδο της Σοχώρας με την ομάδα του Ρεθύμνου να παίρνει τη νίκη με 2-1.

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο 37’ με την Μουστάκ, ενώ οι γηπεδούχες ισοφάρισαν στο 49’ με τη Μπαρούρη. Στο 80’ η ΡΕΑ έκανε την ανατροπή με σκόρερ την Μαρκουτσά, ενώ νωρίτερα η Ριμπάνσκα είχε σημαδέψει το δοκάρι.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

2’ Πρώτο επικίνδυνο σουτ από τη Μαρκουτσά έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

3’ Η Μοσχοφίδου έκανε τη σέντρα σουτ από δεξιά, με την τερματοφύλακα να απομακρύνει δύσκολα σε κόρνερ.

10’ Η Μούστακ σούταρε μέσα από την περιοχή από δεξιά, με τη Μαργαρίτη να απομακρύνει σε κόρνερ.

35’ Η Μαρκουτσά βρήκε την Κρίστο με κάθετη στον χώρο, με την τελευταία να σουτάρει συρτά και την μπάλα να περνάει σύριζα από το δεξί δοκάρι.

36’ Η Βορριά ανέτρεψε την Πις μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι.

37’ Η Μούστακ εκτελεί εύστοχα στην αριστερή γωνία της Μαργαρίτη για το 0-1.

49’ Η Κρίστο έκλεψε στο κέντρο και με ωραία ενέργεια πέρασε στην Μοσχοφίδου στον κενό χώρο από δεξιά, με την τελευταία να βγάζει τη σέντρα και η Μπασούρη με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

54’ Η Μοσχοφίδου από δεξιά επιχείρησε τη σέντρα σουτ, με την μπάλα να βρίσκει στη συμβολή των δοκαριών και στην επαναφορά η Κοτσάκι αστόχησε προ κενής εστίας, αλλά από δύσκολη θέση.

56’ Η Γουνάκη από αριστερά έβγαλε τη σέντρα, με την Κρίστο να κάνει την προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή, αλλά η μπάλα πήγε πάνω στην αγκαλιά της τερματοφύλακα.

61’ Η Κρίστο έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή, αλλά το σουτ της πέρασε άουτ.

68’ Η Μοσχοφίδου απείλησε ξανά, καθώς έκλεψε στο κέντρο και σούταρε έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

72’ Η Παντερή σέντραρε συρτά από δεξιά, με την τερματοφύλακα να προλαβαίνει τελευταία στιγμή πριν η Κρίστο στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

77’ Η Ριμπάνσκα βρέθηκε μόνη της από δεξιά, με το σουτ της να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι.

80’ Η Μοσχοφίδου με ωραία ενέργεια στο κέντρο, απελευθερώθηκε, σούταρε δυνατά συρτά, με την τερματοφύλακα να απομακρύνει δύσκολα και στην επαναφορά η Μαρκουτσά από αριστερά πλάσαρε σωστά για το 2-1.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook