Σκόραρε κόντρα στην Ιταλία η Ριμπάνσκα

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Η Νικολα Ριμπάνσκα σκόραρε το μοναδικό γκολ της Εθνικής futsal της Σλοβακίας στο δύσκολο φιλικό με την Ιταλία

Η Εθνική Σλοβακίας futsal ηττήθηκε με 4-1 από την αντίστοιχη της Ιταλίας σε φιλική αναμέτρηση, με την Ριμπάνσκα να σκοράρει το μοναδικό γκολ για την πατρίδα της και τον ΟΦΗ να εκφράζει την υπερηφάνεια του.

Η σχετική ανάρτηση:

Η Ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών του Ο.Φ.Η. εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρίστρια μας, Nikola Rybanská, για την εκπληκτική της επίδοση ως μέλος της εθνικής ομάδας Futsal της Σλοβακίας. Η Nikola σημείωσε το μοναδικό γκολ της ομάδας της στην απαιτητική φιλική αναμέτρηση με την Ιταλία, όπου το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 1-4.

Με πυγμή και αποφασιστικότητα, περιμένουμε από την αρχηγό της Σλοβακίας μια εκρηκτική εμφάνιση στον αυριανό επαναληπτικό αγώνα. Όλοι εμείς στην οικογένεια του Ο.Φ.Η. της ευχόμαστε καλή επιτυχία και ανυπομονούμε να την δούμε να επιστρέφει γεμάτη με νέες εμπειρίες, με νέες διακρίσεις και, πάνω απ’ όλα, υγιής, έτοιμη να συνεχίσει στα καθήκοντα της στην ομάδα μας.

Η Nikola είναι σύμβολο πάθους και αφοσίωσης, και είμαστε βέβαιοι πως η πορεία της θα εμπνεύσει πολλές ακόμη επιτυχίες τόσο για την ίδια όσο και για τον Ο.Φ.Η.

Let’s do it Nikola!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook