Μπαίνουν στα γήπεδα τα κορίτσια του ΟΦΗ: “Ισχυρή οικογένεια, αφετηρία για νέα δυναμική χρονιά”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας ξεκινάει και επίσημα η νέα χρονιά για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ.

Η σχετική ανακοίνωση:

Επίσημη Έναρξη Προετοιμασίας για τη Νέα Αγωνιστική Σεζόν

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και ανυπομονησία, ο ΟΦΗ Ποδόσφαιρο Γυναικών ανακοινώνει την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας για τη νέα αγωνιστική σεζόν στις 12 Αυγούστου. Ο κορμός της ομάδας μας συγκεντρώνεται ξανά στο Ηράκλειο, σηματοδοτώντας την αφετηρία για μία νέα, δυναμική χρονιά γεμάτη προσδοκίες και φιλοδοξίες.

Οι ποδοσφαιρίστριές μας, τόσο οι παλιές όσο και οι νέες, θα επιστρέψουν από τις χώρες τους και θα ενωθούν ξανά κάτω από τη σκέπη του ΟΦΗ, έτοιμες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Η ομάδα μας δεν είναι απλώς ένα σύνολο αθλητριών, αλλά μια ισχυρή οικογένεια, η οποία αναμένεται να γίνει ακόμα πιο δεμένη, καθώς υποδεχόμαστε τα νέα μέλη μας και ενισχύουμε τους δεσμούς με τις παίκτριες που συνέχισαν μαζί μας.

Με ιδιαίτερη τιμή και ευχαρίστηση, ανακοινώνουμε την άμεση ανταπόκριση δύο εκ των πιστών μας χορηγών, της εταιρίας Dafermo.gr – Ξύλινες Κατασκευές και του Ζαχαροπλαστείο Μαθιουδάκης , οι οποίοι είναι επίσημα και πρώτοι της ομάδας μας για τη φετινή σεζόν και θα κοσμούν τον ρουχισμό της προετοιμασίας μας και όχι μόνο. Η στήριξή τους είναι πολύτιμη και αποδεικνύει την πίστη τους στο όραμά μας.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και σε έναν από τους σταθερά μεγάλους χορηγούς μας, την otoQ Global, ένα ισχυρό Κρητικό franchise με παρουσία σε 22 χώρες μέχρι στιγμής και με ρίζες υπερήφανα από το Ηράκλειο της Κρήτης.

Με το βλέμμα στραμμένο στη νέα σεζόν, ευχόμαστε να έχουμε μια χρονιά γεμάτη έντονες στιγμές, χαρά, συγκινήσεις και πάνω από όλα επιτυχίες, χωρίς τραυματισμούς. Οι παίκτριές μας αλλά και όλος ο μηχανισμός της ομάδας μας, θα δώσουν τα πάντα, για να κάνουμε τους φιλάθλους μας περήφανους και να συνεχίσουμε να τιμούμε τη φανέλα του ΟΦΗ.

Κλείνοντας, θέλουμε να ανακοινώσουμε ότι σύντομα θα παρουσιάσουμε το πλάνο μας για τις κοινωνικές μας δράσεις. Ο ΟΦΗ Ποδόσφαιρο Γυναικών δεν είναι απλά μια αθλητική ομάδα, αλλά ένας φορέας κοινωνικής ευθύνης. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να βρισκόμαστε δίπλα στην κοινωνία του Ηρακλείου, αλλά και ευρύτερα, και θα ανταποκριθούμε σε κάθε κάλεσμα βοήθειας και στήριξης. Ο νέος ΟΦΗ πρεσβεύει πολλά και εκτός γηπέδου, με την αλληλεγγύη και τη στήριξη στον συνάνθρωπο να αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας μας.

Καλή σεζόν σε όλους μας!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook