Ανδρουλάκης στον ΣΠΟΡ FM 104,2: “Μπήκα στο ΒΑΚ 8 χρονών – Η νέα διοίκηση έχει όραμα για τον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Αντώνης Ανδρουλάκης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 104,2 για το όραμα του για τον ΟΦΗ τονίζοντας μεταξύ των άλλων πως “υπάρχει ένα μεγάλο όραμα από τη νέα διοίκηση ώστε να μεγαλώνει συνεχώς”.

Ο νέος προπονητής της ομάδας γυναικών του ΟΦΗ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 104,2 και την εκπομπή “Θύρα 8” με τον Μανώλη Σαρρή για την επιστροφή του στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στο “Βαρδινογιάννειο”. Παράλληλα ανέλυσε την απόφαση του να μεταπηδήσει στον χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου και τους λόγους που τον έκαναν να αποδεχθεί την πρόταση του ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντώνης Ανδρουλάκης στον ΣΠΟΡ FM 104,2

Για την επιστροφή του στον ΟΦΗ: “Την πόρτα του ΒΑΚ την πέρασα όταν ήμουν 8 χρονών και τώρα είμαι 40. Ουσιαστικά αναλαμβάνω τον τρίτο διαφορετικό ρόλο στην οικογένεια του ΟΦΗ, είμαι πολύ χαρούμενος για αυτήν την επιστροφή και γυρίζω σε γνώριμα λημέρια. Είμαι πολύ ενθουσιώδης και έχω πολύ μεγάλη όρεξη για αυτή τη νέα πρόκληση που μου δόθηκε. Και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της διοίκησης του ΟΦΗ που μου έδωσαν αυτήν την ευκαιρία”.

Για την μετάβαση του ως προπονητής στο γυναικείο ποδόσφαιρο: “Σε πρώτη φάση είδα πως οι άνθρωποι που ασχολούνται με τον ΟΦΗ, είναι άνθρωποι που έχουν όραμα και φιλοδοξίες και θέλουν να κάνουν κάτι πραγματικά καλό. Το θεώρησα ως πρόκληση και είδα πως το ποδόσφαιρο γυναικών δίνει ευκαιρίες σε κάποιον που είναι προπονητής ώστε να κάνει ωραία πράγματα γιατί υπάρχει ποιότητα αφού υπάρχουν πολύ καλές αθλήτριες στον ΟΦΗ. Το θεώρησα μια μεγάλη ευκαιρία ώστε να εξελιχθώ μέσα από τον ΟΦΗ και να συνεχίσω αυτό που έχω ξεκινήσει όλα αυτά τα χρόνια ως προπονητής”.

Για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου γυναικών στην Ελλάδα: “Γίνονται σημαντικά βήματα, πλέον τρέχει στην Ελλάδα με πολύ γρήγορους ρυθμούς, υπάρχει πλέον νόμος που αναφέρει πως όλες οι ομάδες της Super League 1 πρέπει να έχουν και γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου. Σε όλη αυτήν την ανάπτυξη, θεωρώ ότι είμαι πολύ τυχερός που μου δόθηκε η ευκαιρία να βρεθώ στον ΟΦΗ και μια γυναικεία ομάδα δεν υστερεί σε τίποτα από μια ομάδα ανδρών που συμμετέχει στην Γ’ Εθνική”.

Για τους δικούς του στόχους με τον ΟΦΗ: “Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ανθρώπους που έτρεχαν την γυναικεία ομάδα τα προηγούμενα χρόνια όπως και στο προηγούμενο τεχνικό team γιατί έκαναν μια εξαιρετική δουλειά με αποτέλεσμα ο ΟΦΗ να κάνει την καλύτερη χρονιά της ιστορίας του σε βαθμολογικό επίπεδο. Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια. Στο μυαλό μου έχω πραγματικά πολλά πράγματα και πιστεύω πως μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο, να διεκδικήσει ακόμα καλύτερα πράγματα. Σε συνδυασμό με το όραμα των ανθρώπων που τρέχουν την ομάδα, δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια αλλά πιστεύω πως μπορεί να πετύχει περισσότερα πράγματα και αυτή η ομάδα να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο”.

Για τον κορμό που υπάρχει από πέρυσι:Αυτή είναι η σκέψη μου, έχουμε ξεκινήσει την δουλειά για να φτάσουμε στο σημείο να είναι όλα έτοιμα, όταν θα ξεκινήσει η προετοιμασία. Στόχος είναι να παραμείνει το μεγαλύτερο ποσοστό των παικτριών και παράλληλα να γίνουν κάποιες προσθήκες που θα βρίσκονται στο ίδιο ή και ακόμα καλύτερο επίπεδο εννοώντας μεγαλύτερες παραστάσεις προκειμένου να αναβαθμιστεί το ρόστερ. Ο κόσμος θα παραμείνει, αυτή είναι η δική μας πρόθεση και βαδίζουμε σε αυτόν τον δρόμο”.

Για τη νέα εποχή στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ: “Πραγματικά στις πρώτες επαφές που είχα με τον Άκη Γεωργακάκο, τον κ. Περακάκη και τον Ανδρέα Ξυδάκη ένιωσα μια προσέγγιση που μου έδειξαν ότι έχουν ένα ξεχωριστό όραμα και με έπεισαν και εμένα να προχωρήσω σε αυτήν την αλλαγή προσωπικά. Ο ΟΦΗ θα εξελιχθεί και θα μεγαλώσει σε όλα τα επίπεδα αλλά να είναι σίγουρος ο κόσμος πως όλοι αυτοί οι άνθρωποι τρέχουν για να δημιουργηθεί κάτι καλό“.

Για το πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου: “Η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζουμε τι θα αντιμετωπίζουμε και δεν ξέρουμε που θα σταματήσει αυτή η ραγδαία άνοδος που υπάρχει στην Ελλάδα. Πιστεύω πως συνολικά το θέαμα θα είναι καλύτερο από όλες τις ομάδες, βλέπουμε ότι όλες προσπαθούν να αναβαθμιστούν. Δεν ξέρουμε λοιπόν τι να περιμένουμε και πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες, το μόνο σίγουρο είναι πως περιμένουμε ακόμα μεγαλύτερη αναβάθμιση του προϊόντος”.

Για την στήριξη του κόσμου του ΟΦΗ: “Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο κόσμος του ΟΦΗ βλέπουμε ότι στηρίζει πάρα πολύ τα κορίτσια και να συνεχίσουν να το κάνουν. Εγώ και οι συνεργάτες μου ήρθαν στην ομάδα με σκοπό να δουλέψουμε αρκετά και να αφήσουμε το αποτύπωμα μας. Με την στήριξη του κόσμου του ΟΦΗ πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε ακόμα μεγαλύτερα πράγματα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook