“Βόμβες” Παντζαρίδη στον ΣΠΟΡ FM 104,2: “Είχα πρόταση να συνεχίσω μόνος – Θα ήταν ανέντιμο να το κάνω”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο πρώην προπονητής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ Κώστας Παντζαρίδης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 104,2 και την εκπομπή “Θύρα 8” για τους λόγους που τον ώθησαν ν’ αποχωρήσει από την ομάδα.

Μετά την καλύτερη χρονιά στην ιστορία του γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου του ΟΦΗ που τον βρήκε στην δεύτερη θέση της Women’s League και τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Κώστας Παντζαρίδης δεν συνεχίζει στο τιμόνι της ομάδας. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 104,2 και την εκπομπή “Θύρα 8” με τον Μανώλη Σαρρή, ο έμπειρος προπονητής δεν έκρυψε την συγκίνηση του “βουρκώνοντας” κατά την διάρκεια της συνέντευξης με αφορμή το γεγονός ότι όπως είπε ο ίδιος “δέχτηκα αναγνώριση και από ανθρώπους εκτός Κρήτης και όλο αυτό οφείλεται στον ΟΦΗ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσα πολλά έχω πάρει από αυτήν την ομάδα”.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι ο λόγος της αποχώρησης του από τον ΟΦΗ ήταν ότι του ζητήθηκε να συνεχίσει μόνος του και δίχως τους συνεργάτες του – κάτι που όπως τόνισε ο ίδιος δεν μπορούσε να γίνει και το θεώρησε ανέντιμο. Παράλληλα, δεν έκρυψε την πικρία του για την συμπεριφορά προς το πρόσωπο του”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Παντζαρίδης στον ΣΠΟΡ FM 104,2

Για την αποχώρηση του από τον ΟΦΗ: “Για μένα ο ΟΦΗ είναι τα πάντα, κάθε φορά που θα μου γίνεται πρόταση θα πηγαίνω με χαρά. Από εκεί και πέρα κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με την δουλειά μου, διαφωνήσαμε με τους ανθρώπους της διοίκησης και αποφάσισα ν’ αποχώρησω”.

Για τους λόγους του διαζυγίου: “Τελειώνοντας η χρονιά, είχα μιλήσει με την προηγούμενη διοίκηση και τον κ. Καζανάκη και αποφασίσαμε να συνεχίσουμε. Στην συνέχεια προέκυψε η νέα ιδιοκτησία, με τον εκπρόσωπο του τον κ. Περρακάκη και είχαμε μιλήσει πριν 20 ημέρες όπου συμφωνήσαμε σε όλα. Όμως στην τελευταία συνάντηση που έγινε προχθες, διαφωνήσαμε και αποφάσισα να μην συνεχίσω.

Στην πρώτη συνάντηση είχαμε συζητήσει στους συνεργάτες μου, τους κ.κ. Καλαϊτζάκη και Ντάγκινη που βοήθησαν τα μέγιστα. Όμως στην τελευταία συνάντηση, μου μετέφεραν την επιθυμία του νέου προέδρου ότι θα είμαι εγώ αλλά δίχως τους συνεργάτες μου. Το θεωρώ ανέντιμο από την πλευρά μου να συνέχιζα δίχως εκείνους στον πάγκο. Είμαι πικραμένος όμως από εκεί και πέρα, θέλω να πιστεύω πως η ομάδα βρίσκεται σε καλά χέρια. Ο ΟΦΗ στον χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου είναι μεγάλη δύναμη, το δείχνει η πορεία του μέσα στα τελευταία χρόνια και πιστεύω πως θα το δείξει και φέτος και με στενοχώρει ότι δεν θα είμαι εκεί φέτος”.

Για το αν ήταν εκείνοι οι λόγοι του διαζυγίου: “Ασφαλώς όταν αναλαμβάνει μια νέα διοίκηση θέλει τα δικά της πρόσωπα. Με πείραξε περισσότερο πως η συμπεριφορά αυτή μείωσε τους δύο συνεργάτες μου. Ο Ντάγκινης και ο Καλαϊτζάκης ήταν δηλαδή το πρόβλημα; Για όσους είναι στον χώρο του ποδοσφαίρου, γνωρίζουν τον χαρακτήρα τους. Για μένα πέραν του ότι πρόκειται για δύο φίλους, συνέβαλαν τα μέγιστα στην φετινή πορεία όμως από εκεί και πέρα υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Με στενοχωρεί πως μέχρι και προχθές περιμέναμε πως θα ήμασταν εμείς στην ομάδα όμως κανείς δεν χάνεται και ο ΟΦΗ συνεχίζει τον δρόμο του”.

Για την φετινή σεζόν: “Έχω κερδίσει πολλά από τον ΟΦΗ, είμαι 16 χρόνια προπονητής συνολικά. Αν έχω κάνει κάτι στην προπονητική μου διαδρομή, το χρωστάω στον ΟΦΗ. Kρατάω την αγάπη που πήρα από τα κορίτσια, τις στιγμές που ζήσαμε στα αποδυτήρια, εκείνες με τους συνεργάτες μου, όλα αυτά που ζήσαμε με τον κόσμο. Την αναγνώριση που πήραμε από όλους τους ανθρώπους εκτός Κρήτης και από αντιπάλους του ΟΦΗ και για μένα είναι μεγάλη στιγμή και δεν γνωρίζω αν το αξίζω”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook