Μπαλάρα, “7αρα” και τερματισμός στην κορυφαία θέση της ιστορίας του!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ συνέτριψε την Αγία Παρασκευή με 7-0 στο τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι για φέτος στην Α’ Εθνική τερματίζοντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας που είναι και η κορυφαία στην ιστορία του τμήματος.

Παίζοντας στο “Γεντί Κουλέ” τα κορίτσια του Σταμάτη Μαματζάκη δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα απέναντι στην Αγία Παρασκευή και έδειξαν με την φετινή τους παρουσία πως το μέλλον τους ανήκει.

Η Κυδωνάκη άνοιξε το σκορ για τον ΟΦΗ στο 28ο λεπτό με την Κουκουλάκη να διπλασιάζει τα τέρματα του ΟΦΗ στο 36′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ενώ στο επόμενο λεπτό η Ίσραελ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Ο ΟΦΗ πέτυχε δύο γκολ μέσα σε ένα δίλεπτο (54′-56′) με Κυδωνάκη και Ριμπάνσκα που σκόραρε με πέναλτι που κέρδισε η Παπακωνσταντή με την Τριβυζάκη στο 79′ να κάνει το 6-0 και στο 92′ η Κουκουλάκη διαμόρφωσε το τελικό 7-0.

Η σύνθεση του ΟΦΗ: Danielsdottir, Παπακωνσταντή (73′ Δαφέρμου), Κουκουλάκη, Πεΐου, Κατιρτσίδου (62′ Κωνιωτάκη), Τριβυζάκη (83′ Πάλη), Israel (72′ Σηφάκη), Κυδωνάκη, Αραβιάκη, Rybanska

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook