Τρίποντο για τον ΟΦΗ στην Μεσολόγγι και μια νίκη αφιερωμένη στην Λένα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ κέρδισε με 3-1 την ΑΕΚ Μεσολογγίου και αθλήτριες, διοίκηση και τεχνικό τιμ αφιέρωσαν το τρίποντο στην Λένα Νικηταρά που τραυματίστηκε στην προπόνηση με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο μέρος της χρονιάς.

Ο ΟΦΗ κλείνει την χρονιά με θετικά αποτελέσματα οδεύοντας από την μια νίκη στην άλλη και μετά το διπλό στο Ρέθυμνο ήρθε το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο στο Μεσολόγγι επί της ΑΕΚ με 3-1. Το σπουδαίο τρίποντο που διατηρεί τον ΟΦΗ στην τρίτη θέση και παράλληλα του δίνει μαθηματικές ελπίδες για την κατάκτηση των δύο πρώτων θέσεων που οδηγούν στο Final Four ήταν αφιερωμένο εξαιρετικά στην Λένα Νικηταρά που την προηγούμενη Τετάρτη τραυματίστηκε στην προπόνηση με αποτέλεσμα να μην είναι στην διάθεση του Σταμάτη Μαματζάκη μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Όσον αφορά το παιχνίδι ο ΟΦΗ ήταν ανώτερος από το ξεκίνημα και στο 3ο λεπτό προηγήθηκε με σκόρερ την Αραβιάκη ενώ στο 32′ αυτογκόλ των γηπεδούχων έκανε το 2-0. Η ΑΕΚ Μεσολογγίου μείωσε σε 1-2 και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων η Ριμπάνσκα διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

ΟΦΗ: Ντάνιελστόντιρ, Παπακωνσταντή (84′ Κωνιωτάκη), Κουκουλάκη, Κατιρτσίδου, Πέιου, Τριβυζάκη, Αεράκη, Ίσραελ, Κυδωνάκη, Αραβιάκη (93′ Πάλη), Ριμπάνσκα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook