Τριβυζάκη: «Ξέραμε ότι η νίκη είναι μονόδρομος»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η Γεωργία Τριβυζάκη μίλησε για τη σημαντική νίκη του ΟΦΗ επί της ΑΕΚ Μεσολογγίου.

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ πήρε μία σημαντική νίκη κόντρα στην ΑΕΚ Μεσολογγίου με 2-0, η οποία ήταν και η πρώτη της στο φετινό πρωτάθλημα. Η Γεωργία Τριβυζάκη μίλησε στην ιστοσελίδα «womensfootball.gr» σχετικά με το παιχνίδι, τονίζοντας πως η νίκη ήταν μονόδρομος και πως στόχος είναι ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα και στο δύσκολο παιχνίδι με τον Οδυσσέα Μοσχάτου.

Διαβάστε όσα είπε η παίκτρια του ΟΦΗ:

«Πριν το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ Μεσολογγίου ξέραμε ότι η νίκη ήταν μονόδρομος και για αυτό δουλέψαμε όλη την εβδομάδα, για να καταφέρουμε να κερδίσουμε.

Καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού είχαμε την υπεροχή, προσπαθήσαμε να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο και να βρούμε χώρους για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την απόδοση μας, λειτουργήσαμε σαν ομάδα και πιστεύω ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι θα γινόμαστε όλο πιο και καλύτερες.

Η νοοτροπία της ομάδας μας είναι να παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο και να βελτιωνόμαστε συνεχώς, γι’ αυτό πιστεύω ότι αυτό που θα δείτε από τον ΟΦΗ φέτος είναι μια συλλογική προσπάθεια με στόχο μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Τέλος το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Οδυσσέα Μοσχάτου είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι καθώς θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα η οποία είναι πολύ ανταγωνιστική ομάδα όπως και εμείς. Όλη την εβδομάδα θα προπονηθούμε για τον στόχο μας που είναι η νίκη. Θεωρώ πως θα γίνει ένας δυνατός αγώνας και εύχομαι να καταφέρουμε να αποσπάσουμε θετικό αποτέλεσμα ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook