“Διπλό” στις καθυστερήσεις στο Ρέθυμνο για τον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ έφυγε με τους τρεις βαθμούς από το γήπεδο της Σοχώρας, με την Κυδωνάκη να σκοράρει στο 95′!

Ο ΟΦΗ φιλοξενήθηκε από τον Αστέρα Ρεθύμνου στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α’ Εθνικής γυναικών.

Οι φιλοξενούμενες ήταν αυτές που προηγήθηκαν, με την Μαρία Αραβιάκη να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 32′. Το 0-1 ήταν και το σκορ ημιχρόνου, με τον Αστέρα Ρεθύμνου να προσπαθεί να ισοφαρίσει στις αρχές του δευτέρου μέρους. Στο 51′ η Μανωλίτση ανατράπηκε και κέρδισε πένταλτι, όμως οι γηπεδούχες δεν κατάφεραν να σκοράρουν καθώς η Τούνα ανέλαβε την εκτέλεση και η Αποστολάκη απέκρουσε, πέφτοντας στη δεξιά της γωνία.

Το 1-1 έγινε στο 89′, όταν η Σταγάκη με σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της Αποστολάκη για το 1-1. Ο ΟΦΗ ήταν αυτός που έφυγε με τους τρεις βαθμούς όμως, καθώς λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη και πιο συγκεκριμένα στο 90+5′, η Κυδωνάκη έφυγε στην αντεπίθεση και “έγραψε” το τελικό 1-2 για την ομάδα του Ηρακλείου.

Αστέρας Ρεθύμνου (Γιώργος Ιωαννίδης): Χατζηστάμου (46’ Μανουκαράκη), Ειρ. Δρακάκη, Κιαχίδου, Παπακωνσταντή (46’ Σταγάκη), Γουνάκη, Βορριά, Τζουτζουράκη, Κελαϊδή, Δαφέρμου, Μανωλίτση, Τούνα.

ΟΦΗ (Σταμάτης Μαματζάκης): Αποστολάκη, Παπακωνσταντή, Σηφάκη, Πιτσή, Αεράκη, Κουκουλάκη, Κοκοτσάκη, Κυδωνάκη, Νικηταρά (67’ Κατιρτσίδου), Συμεωνίδη, Αραβιάκη (87’ Κουνάλη).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook