Κυδωνάκη: “Οι στόχοι μου είναι ίδιοι με του ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η διεθνής Ελληνίδα μεσοεπιθετικός της ομάδας του ΟΦΗ, μίλησε στο womensfootball.gr για την επανέναρξη του πρωταθλήματος όπως και για τους στόχους και την ομάδα.

Αναλυτικά η συνέντευξή της στην ιστοσελίδα μας:

Αρχικά, θα ήθελα να μου πεις πως αισθάνεσαι που μετά από τόσο καιρό θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Γυναικών;

«Όπως όλα τα κορίτσια που αγωνιζόμαστε στο ελληνικό πρωτάθλημα, χαιρόμαστε πολύ που θα ξεκινήσει επιτέλους. Υπάρχει όμως ένα παράπονο για τις συνθήκες που ξεκινάει έπειτα από τεράστια αποχή και ελάχιστη προετοιμασία. Η καθυστέρηση της έναρξης μου προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα. Σίγουρα από τη μία θα έχουμε περισσότερο χρόνο να προετοιμαστούμε αλλά απ’ την άλλη καθυστερεί περισσότερο το πρωτάθλημα. Τα λάθη έγιναν εξαρχής με το λίγο χρόνο που μας δόθηκε για να προπονηθούμε. Εννοείται πάνω απ’ όλα είναι η υγεία αλλά θα μπορούσε να γινόταν καλύτερος σχεδιασμός».

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας σου και οι δικοί σου;

«Οι στόχοι της ομάδας και οι δικοί μου είναι πάντα οι ίδιοι. Καλό ποδόσφαιρο και μια καλή πορεία χωρίς τραυματισμούς».

Πες μας λίγα λόγια για την ομάδα, τις προσθήκες που έγιναν και τη δουλειά που γίνεται από το προπονητικό team…

«Η ομάδα έχει κάνει κάποιες προσθήκες που θα μας βοηθήσουν σε συνδυασμό με το υπάρχον ρόστερ να ανταπεξέλθουμε σε  αυτό το ιδιαίτερο πρωτάθλημα. Όλες εμείς έχουμε κάνει καλή δουλειά με το προπονητή μας , το μόνο που μας μένει είναι να το αποδείξουμε στον αγωνιστικό χώρο. Υπομονή χρειάζεται και πολλή δουλειά».

Τέλος, θα ήθελα να μου δώσεις μια ευχή για την συνέχεια…

«Εύχομαι να έχουν όλες οι ομάδες υγεία και υπομονή, να υπάρχει στήριξη από την ομοσπονδία διότι όλες οι ομάδες έχουν ταξίδια και έξοδα. Καλή αρχή σε όλους μας!».

womensfootball.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook