Με ωραία μπάλα και δεκάδες ευκαιρίες, καθάρισε ο ΟΦΗ και τον Άγιο Δημήτριο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι γυναίκες του ΟΦΗ που έκαναν το 2Χ2 στην Β’ Εθνική επικρατώντας του Αγίου Δημητρίου με 3-0 .

Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι τους, οι γυναίκες του ΟΦΗ ικανοποίησαν τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ” που έδειξαν και σήμερα ότι αποτελούν ένα εκ των φαβορί για την άνοδο. Η καλή ημέρα φάνηκε από το ξεκίνημα όταν με την… σέντρα του αγώνα, ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ όταν η Κοκοτσάκη βρήκε την Χριστάκη και εκείνη με σουτ άνοιξε το σκορ. Στην συνέχεια, ο ΟΦΗ είχε τον έλεγχο σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου αλλά δείχνοντας αρκετή επιπολαιότητα στην τελική προσπάθεια έχαναν τα… άχαστα  με αποτέλεσμα να παραμείνει το 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο, δεν άλλαξε η εικόνα του αγώνα με τον ΟΦΗ να πετυχαίνει ακόμα δύο γκολ με τις Κοκοτσάκη, Λάκο και να διαμορφώνει το τελικό 3-0.

Δείτε το LIVE του παιχνιδιού

H Κοκοτσάκη έδωσε την μπάλα για την Χριστάκη που με σουτ ανοίγει το σκορ για τον ΟΦΗ μόλις στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης

Η 11αδα του ΟΦΗ: Αποστολάκη, Αγγελάκη, Παπαδάκη, Κέκερη, Γιαννούτσου, Τριβυζάκη, Χριστάκη, Κοκοτσάκη, Κυδωνάκη, Νικηταρά, Σηφάκη

Αθηναϊκή: Αντωνοπούλου, Τελιάκη, Καρόζη, Μαρίνου, Κρητημήλιου, Παντελάκου, Λάζαρη, Παντελακάκη, Καραμαλίκη, Λουντέρμικ, Κουλούμαση

  • O OΦΗ μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο πρώτο δεκάλεπτο είχε τρεις κλασσικές ευκαιρίες για να κάνει το 2-0 με την Αθηναϊκή να έχει ισορροπήσει στα τελευταία λεπτά.

26′ Mεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Η Κοκοτσάκη πάτησε ωραία την μπάλα για τη Νικηταρά που σε κενή εστία είδε την Μαρίνου να διώχνει την μπάλα πάνω στην γραμμή!

  • Ισορροπημένο το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά με τον ΟΦΗ να μην έχει την επιθετικότητα που είχε στο πρώτο δεκάλεπτο. Είναι καλύτερος, έχει την κατοχή της μπάλας και μέχρι στιγμής η εστία της Αποστολάκη δεν έχει απειληθεί.

38′ Καλή ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Η Νικηταρά εκτέλεσε το φάουλ, η Γιαννούτσου πήρε την κεφαλιά με την Αντωνοπούλου να μπλοκάρει την μπάλα

Τέλος ημιχρόνου: ΟΦΗ – Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου 1-0

Σέντρα στο δεύτερο 45λεπτο

  • Χωρίς αλλαγές συνεχίζει ο ΟΦΗ

Χαμένη ευκαιρία για τον ΟΦΗ με την Κυδωνάκη να βγαίνει μόνη απέναντι στην Αντωνοπούλου όμως εκείνη απέκρουσε διατηρώντας το 1-0

Ακόμα μια χαμένη ευκαιρία για τον ΟΦΗ και την Κυδωνάκη. Η διεθνής αθλήτρια του ΟΦΗ μπήκε στην περιοχή, έκανε το πλασέ με την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ.

  • Όσο παραμένει το 1-0, το σκορ είναι ρευστό για τον ΟΦΗ που δεν έχει απειληθεί καθόλου από τις φιλοξενούμενες.

Γκοοοολ! Μετά από μια περιπετειώδη φάση, ο ΟΦΗ κάνει το 2-0 με το πλασέ της Κοκοτσάκη που μετράει μια ασίστ και ένα γκολ στο σημερινό παιχνίδι.

66′ Δοκάρι για την Αθηναϊκή με το φάουλ της Λάζαρη, λίγα μέτρα κάτω από το κέντρο

  • Μετά το γκολ της Κοκοτσάκη, ο ΟΦΗ έχει πάρει τα ηνία του αγώνα και είναι συνεχώς στην επίθεση

Γκοοολ! Η Λάκο που πέρασε νωρίτερα στο παιχνίδι με προβολή σε κενή εστία κάνει το 3-0 για τον ΟΦΗ

Τέλος παιχνιδιού. Ο ΟΦΗ κάνει το 2Χ2.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook