Σε καλό κλίμα η συνάντηση Ερασιτέχνη – οργανωμένων

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Συνάντηση ενημερωτικού χαρακτήρα με τους εκπροσώπους των συνδέσμων οργανωμένων οπαδών του ΟΦΗ, είχε την Τρίτη (14/10) το βράδυ το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Η συνάντηση έγινε μετά απο αίτημα των συνδέσμων και υλοποιήθηκε απο το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, το οποίο και κάλεσε τους συνδέσμους του ΟΦΗ την Τρίτη το βράδυ στα γραφεία του συλλόγου και συζήτησαν για θέματα του ΟΦΗ. Στην συζήτηση, έγινε μια αναλυτική ενημέρωση στους συνδεσμίτες για το έργο που επιτελεί ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, τους αθλητές που φιλοξενεί στις τάξεις του, τα τμήματα που έχει, τις δράσεις που αναπτύσσει και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

«Ανοιχτές οι πόρτες του Ερασιτέχνη ΟΦΗ»

Οπως δήλωσε για τη συνάντηση, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης « ήταν ουσιαστικά η πρώτη συνάντηση με τα προεδρεία των συνδέσμων. Τους ενημερώσαμε για το έργο που επιτελεί ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ. Την λειτουργία του και τα προβλήματα του. Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Θα γίνει μια ακόμη συνάντηση τον Νοέμβριο. Πιθανόν θα ακολουθήσουν και άλλες. Οι πόρτες του συλλόγου είναι ανοιχτές, όποτε επιθυμούν να παρακολουθούν τα συμβούλια μας. Διαπίστωσα ότι τα παιδιά δεν γνώριζαν τι ακριβώς γίνεται στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Μπορούμε να κάνουμε κοινές δράσεις συνολικά και πάνω σε αυτό θα βαδίσουμε. Ηταν μια πολύ καλή συζήτηση και επιθυμία μας είναι να γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα».

Ποιοί συμμετείχαν

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν εκ μέρους του Ερασιτέχνη ΟΦΗ οι Γιάννης Δανδάλης, Παναγιώτης Σπυριδάκης, Παναγιώτης Αντωνακάκη, Νίκος Διαλυνάς, Κώστας Βαρβεράκης και Αντώνης Κοτσιφάκης, ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Ανδρέας Μανουσάκης και οι πέντε εκπρόσωποι των οργανωμένων συνδέσμων του ΟΦΗ Γιάννης Κατσαπρακάκης (Snakes), Χρήστος Βασιλάκης (Κρήτες), Γιώργος Στεφανάκης (Σύνδεσμος Αγίου Ιωάννη), Γιώργος και Γιάννης Χατζηδάκης (Θύρα 4).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook