Τα συλλυπητήρια των γυναικών και του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στον Ιάσονα Παπαστεφανάκη

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, αλλά και ο Ερασιτέχνης εξέδωσαν ανακοίνωση για να συλλυπηθούν τον Ιάσονα Παπαστεφανάκη για την απώλεια του πατέρα του Μανώλη.

Η ανακοίνωση των γυναικών:

Ανακοίνωση Συλλυπητηρίων

Ολόκληρος ο οργανισμός του Ο.Φ.Η. Ποδόσφαιρο Γυναικών, συμπεριλαμβανομένης της διοίκησης, του προπονητικού επιτελείου και των παικτριών, εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του στο μέλου του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Ιάσονα Παπαστεφανάκη για την απώλεια του πατέρα του Μανώλη.

Ένας άνθρωπος με πάμπλουτο βιογραφικό, διετέλεσε υπουργικά καθήκοντα εκπροσωπώντας τους Κρητικούς για παραπάνω από μια δεκαετία συνολικά και εμπράκτως ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα του τόπου του, τον ΟΦΗ.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, οι σκέψεις μας είναι μαζί σας. Ευχόμαστε να βρείτε δύναμη και κουράγιο για να αντιμετωπίσετε αυτή την ανείπωτη απώλεια.

Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει και τον Μανώλη Παπαστεφανάκη.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23/9, στις 15:00 στον Ι.Ν. Αγίου Τίτου Ηρακλείου.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια, στο μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ Ιάσονα Παπαστεφανάκη, για το θάνατο του πατέρα του.

Ο εκλιπών Μανώλης Παπαστεφανάκης, υπήρξε βουλευτής και Υπουργός του ΠΑΣΟΚ και ήταν στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής του τόπου απο το 1981 και μετά.

Θερμά συλλυπητήρια, σε όλη την οικογένεια Παπαστεφανάκη, για τη μεγάλη της, απώλεια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook