Τι ισχύει με τα εισιτήρια για εκείνους που είναι άνω των 67 στο αυριανό φιλικό του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει αύριο το απόγευμα (3/8, 18.30) στο γήπεδο Θ. Βαρδινογιάννης, την Αthens Kallithea, στο πρώτο φιλικό επί ελληνικού εδάφους.

Όσον αφορά τα εισιτήρια, για εκείνους που είναι άνω των 67 για την αγορά εισιτηρίου θα μπορούν να μεταβούν στο γραφείο της ΠΑΕ, όπου βρίσκεται στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» προκειμένου να πραγματοποιούν τη διαδικασία ταυτοποίησης και να αποκτούν εκτυπωμένο το εισιτήριό τους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι όσοι φίλαθλοι της ομάδας μας, άνω των 67 ετών, δεν διαθέτουν κινητό τηλέφωνο smartphone, προκειμένου να «κατεβάσουν» την εφαρμογή «gov.gr wallet» για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας ή απλού εισιτηρίου αγώνα, θα μπορούν να προσέρχονται στο γραφείο της ΠΑΕ που βρίσκεται στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» (επί της οδού Καντάνου, δίπλα στην είσοδος της Θύρας 9), προκειμένου να πραγματοποιούν τη διαδικασία ταυτοποίησης και να αποκτούν εκτυπωμένο το εισιτήριό τους.

Προσοχή: Η δυνατότητα εκτύπωσης ισχύει αποκλειστικά για τα άτομα άνω των εξήντα επτά (67) ετών.

Το γραφείο της ΠΑΕ ΟΦΗ στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» θα είναι ανοιχτά το Σάββατο 3/8/24 (13:00 – 19:00) και καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 18:00.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook