Φάμπιο Στάρτζεον: Η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Ρακόφ που είναι χωρίς ομάδα εδώ και έναν χρόνο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πολωνική ιστοσελίδα αναφέρεται στο story της μεταγραφής του Πορτογάλου από τον ΟΦΗ στην Ρακόφ που το καλοκαίρι του 2021 αποτέλεσε την ακριβότερη αγορά στην ιστορία του συλλόγου.

Ο ΟΦΗ έχει καταφέρει να δημιουργήσει υπεραξίες ποδοσφαιριστών όλο αυτό το χρονικό διάστημα φροντίζοντας να παίρνει φτηνά και να πουλάει ακριβά. Μια από τις περιπτώσεις τέτοιων ποδοσφαιριστών ήταν και ο Φάμπιο Στάρτζεον που ήρθε ελεύθερος από την Φεϊρένσε το καλοκαίρι του 2020 και ενώ είχε αγωνιστεί την προηγούμενη σεζόν ως δανεικός στην Ξάνθη, με αποτέλεσμα το καλοκαίρι του 2021 να πουληθεί στην Πολωνία και την Ρακόφ. Μέχρι εκείνο το καλοκαίρι, ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής αποτέλεσε την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Ρακόφ καθώς έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των 500.000 ευρώ για να τον αγοράσει από τον ΟΦΗ ωστόσο η παρουσία του Φάμπιο Στάρτζεον στην Πολωνία δεν ήταν και η καλύτερη αφού αγωνίστηκε για δύο χρόνια έχοντας ελάχιστες συμμετοχές.

Τον περσινό Σεπτέμβρη ο Πορτογάλος έμεινε ελεύθερος από την Ρακόφ ωστόσο έναν χρόνο μετά παραμένει στο ταμείο ανεργίας με τους Πολωνούς ν’ αναφέρονται στα χρήματα που έδωσαν στον ΟΦΗ και τα οποία δεν έκαναν απόσβεση ποτέ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook