Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Προφυλακιστέοι επιπλέον 12 Κροάτες και ένας Έλληνας

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δώδεκα Κροάτες και ένας Έλληνας από τη δεύτερη ομάδα κρατουμένων που εμπλέκονται στα βίαια επεισόδια που σημειώθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια έχουν διαταχθεί να προφυλακιστούν.

Μετά από πολύωρη παρουσίαση των ισχυρισμών τους ενώπιον του 14ου ανακριτή που επιβλέπει την υπόθεση, διέταξε την κράτησή τους. Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται η διαδικασία της προανάκρισης για τους υπόλοιπους 27 κρατούμενους, οι οποίοι επίσης θα παρουσιάσουν σήμερα (12/8) τις υπερασπίσεις τους.

Υπενθυμίζεται ότι η δεύτερη ομάδα των 40 υπόπτων οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων με ισχυρή αστυνομική παρουσία, προκειμένου να παρουσιάσουν τις υπερασπίσεις τους σχετικά με την άγρια επίθεση έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας.

Οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στα δικαστήρια με βαν της αστυνομίας, θα μεταφερθούν στη συνέχεια στον εισαγγελέα για τις καταθέσεις τους. Αυτές θα παραλάβει ο 25ος τακτικός ανακριτής, που ορίστηκε για την κύρια ανάκριση, μαζί με τον 14ο και τον 20ο ανακριτή που ορίστηκαν ως βοηθοί του συναδέλφου τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook